Šumivé vitamínové tablety

44
30.12.14 14:46

Šumivé vitamínové tablety

Zdravím
jsem ve 34tt a možná to bude znít blbě, ale jsem vydřená z toho, že jsem během těhu do sebe cpala šumivý vitamínový tabletky :x.. až teď, během šmejdění po netu zjišťuju, jakej hnus jsem to brala a jedna pixla vitamínů je pro těhotný i nevhodná (na obalu to ale psané není, jinak bych si je nekupovala). Jen jsem chtěla malýmu dopřát krom vitamínů z jídla i nějaký ten vitamín navíc, ale asi jsem byla opravdu blbá a teď mám strach, abych mu neuškodila :zed: Tak bych ráda znala názory celkově na takový tablety, abych věděla, jestli mám jít opravdu mlátit hlavou do zdi :zed: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4962
30.12.14 14:47

Ted uz je to jedno, nic s tim nenadelate. Tak to nereste a uz to hlavne nejezte, radsi si kupte kilo jablek. Mimco bude urcite ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.12.14 15:01

Bylo to myšlený dobře, né vždy jsem měla během dne možnost se nacpat jabkem nebo mrkví, tak jsem chtěla tomu špuntovi dole poslat aspoň nějakej vitamín.. samozřejmě mi bylo jasný, že to nejsou čistý vitamíny, ale řekla jsem si, že aspoň něco.. no teď bych si nafackovala nejradšej :zed: doufám, že opravdu jen přehnaně vyvádim a bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.12.14 15:05

Tak já co vím, tak je to hlavně hnus na žaludek :think: Jinak nevím, bylo tam napsané, že to můžou užívat těhotné ženy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
30.12.14 15:06

@Saely hele. teď už s tím fakt nic nenaděláš. pokud jsi je používala dle doporučeného dávkování, tak by to mělo být OK. asi to nebyla žádná hitparáda, ale otrávit jsi dítě také nemohla. chápu, že tě to štve, ale podle mě to žádný velký dopad mít nebude a zpětně s tím už fakt nic neuděláš. a jestli chceš dodávat vitamíny, tak si kup ty těhotenské ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.12.14 15:45

No napsaný tam nebylo, že to můžou užívat i těhotné ženy, ale to neni kolikrát psaný ani u některých prášků a jiných věcí, a i přes to je těhotné smí.. naštěstí z těch, u kterých jsem zjistila, že jsou nevhodný, jsem měla jen pár tabletek, ale i tak.. :?
Snad se nic nestalo, ono co vím, tak většinou jsem snad i měla jen půlku doporučený dávky.. a těhu vitamínky jsem brala do půlky těhu, pak jsem si řekla, že se o dostatek vitamínů postarám radšej jídlem..
No, děkuju vám za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.12.14 16:29

Je tam max. nevhodny Aspartam, Acesulfan…jinak si nemyslím, že by mělo dojít k poškození plodu..buď v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí