Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Eilena on ten nutrilon někumu vyhovuje a co slyšim i dost dětem nesedí vubec. klidně přejdi na sunar a uvidíš-
i Hami je dobré ale já malé beru už jen ty ochucené sunar a hami když podle akce
@irca11 @medvidekpu
Holky, díky, ale asi jste nečetly celý můj příspěvek.
A taky @irca11 odpovídáš na dotaz původní zakladatelce, který je z roku 2008
A nejaka znama nebo kamoska nutrilon nekupuje, ze by ti ji darovala:-). Taky ji pouzivam, prijde mi nejlepsi.
Já ho mám v dóze od čaje značky sunárek
Nevejdou se tam sice oba pytlíky, ale když už tam mám trochu, tak jen dosypu ![]()
Mám ho normálně v pytlíku. Ale napadla mě třeba dóza od Cara. Nebo jakákoliv plastová krabice. Tupperware tuším i prodává přímo dávkovací dózy na UM. Ale to je asi spíš na cesty.
V doze od sunaru nutradefence. Kupovala jsem ho s tou starší a teď jako by ho našel. Nevím jestli ho ještě takto dělají.
@Lejaa tak normálně plastovou dozu jak je na potraviny ta plastova krabička ta je široká tak nějakou tu větší at tam dáš ruku
Tak já zaskočila do prodejny Kik a tam jsem koupila plechovou dózu za 79kč a vejdou se tam oba sáčky a teď jsem dokoupila ještě jednu menší za 59,– na kašičku
@Jajax1 @myšák1187
HOlky, díky moc! Kouknu na ně
Na tu kaši by se mi taky něco hodilo..:-)
@Martina0 píše:
A nejaka znama nebo kamoska nutrilon nekupuje, ze by ti ji darovala:-). Taky ji pouzivam, prijde mi nejlepsi.
Ale jo, ale mě štve, že je taková „papírová“ a nedá se pořádně vymýt, po čase je taková upatlaná mi vždycky přijde:-D