Nechce jíst

166
30.6.08 10:43

Nechce jíst

Milé maminky, jsem na mrtvici, malej nechce jíst. Doteď v pohodě - ráno misku kaše, dopol. přesnídávku celou, oběd masozel. 240 ml celý, odpo přesnídávka, někdy ještě něco navíc i 2 a večer kaše. Posledních asi 5 dní je to o nervy. Sní tak 2-3 lžičky, ráno tedy vypije sunar a pije dost, to jediný ok, kaši nic, z oběda maximálně půlku, přesnídávku až odpo jen půl a večer nic nechce. Takže za den z jídla trochu masozel. příkrum, půl přesnídávky a ráno sunar. Přitom furt střídavě kňourá, já myslím, že chce jíst tak furt vařím a vyhazuju kaše a už jsem z toho nejen nešťastná, ale i vzteklá (furt se kroutí a zajímá ho vše kolem, jídlo mi vyráží…) Bude mu 9 měsíců a jinak snad vše ok, leze, staví se… Prosím poraďte, nevím co s ním, nemocně rozhodně nevypadá, ale je to k nevydržení, furt se po mě sápe a kňourá a já už nevím co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1083
30.6.08 10:49

Ahoj, nerostou prckovi zoubky, u nás bylo vždycky období při růstu zubů o zlobení s jídlem, hlavně bych se v tomhle vedru snažila, aby měl hodně tekutin, pokud by to trvalo dýl, obrátila bych se na MUDr.
PS: zkus ho uplatit nějakou dobrůdkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
30.6.08 11:12

Ahoj, to co jsi v úvodu vyjmenovala za celodenní jídla - nesní náš prcek ani omylem :lol: :lol: a to není žádnej pápěrka. Tak buď v pohodě. Myslím že jsou to zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.6.08 11:39

Žuby ŽUBY Žuby to budou, naše slečna měla to samé :-)

• Citovat
  • Upravit
166
30.6.08 11:43

No ty zuby taky možná, ale už jich má venku 5 a nikdy s jídlem problém nebyl, ale je to asi možné. I když já se spíš bojím, že je umíněnec protivnej. Má hlad (asi), dám mu lžičku, dvě tři ,jí, otvírá, pak další už mi chce brát, jak mu ji nechci dát začne se vztekat, mlátit ručičkama, pak na další třeba otevře, pak už ho to nezajímá nebo když mu tu lžičku nechci dát tak jak se vzteká, tak schválně neotevře a začne se otáčet, kroutit a natahovat po věcech kolem. Pak zase po době třeba na jednu otevře, ale musí si u toho s něčím hrát… Tedy řeknu Vám, já si přála hodné dítě a zatím mám malého vzteklouna :? a to prý bude ještě hůř :? no hlavně ať jsou zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
30.6.08 11:57

holka takové období měla taky, nějak kolem jednoho roku, nevím jestli to byly zuby, asi ne,,, musela si u jídla prostě hrát nebo ji něčím jiným zaujmout. tak abych do ní něco dostala, snížila jsem se k těm hračkám, nebo jsem holku měla v houpačce a u houpání krásně jedla, nebo jsme seděly na balkoně a dívaly se na tramvaje,,,,,, no nadávala jsem si, že sobě a možná i holce zadělávám na problém, že nejsem tvrdá, že jsem prostě naprosto neschopná. Přešlo to, trvalo to sice asi tři měsíce, už jsem s tím byla i u dr., a jelikož bylo zrovna jarně letní období, tak to dr. sváděla na horko, tak ať ji prej nenutím, jen ať pije, případně ať jí dávám nějakej vitamín, kterej si teď bohužel už nevzpomenu, že by měl podporovat chuť k jídlu. dala jsem asi dvakrát, pak se na to vykašlala. Tak prostě jen vydrž, děti hlady neumřou, jen to zkoušej,,,,, vím, že je to o nervy, ale nepomůže nic, jen vydržet. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
30.6.08 13:31

asi nemá hlad… dej mu pokoj, zase se rozjí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efa
208
30.6.08 18:05

Tak Maxik mel to same nekdy na prelomu 8. a 9. mesice. Taky jsem z toho byla na mrtvici. Trvalo to asi 3 tydny a uz zase ji normalne. Vsichni tvrdili, ze to jsou zuby, ale zadny nevylezl :nevim: . Ale od te doby si musi pri jidle s necim hrat, jinak to nejde. Tak mam vzdy po ruce aspon 3 ruzne omyvatelne hracky a stridam je. Kdyz ma zamestnane ruce, tak basti, jinak vyrazi lzicku z ruky. Navic ma obdobi zahazovani a shazovani veci, tak je to teda taky zuzo :roll: . Nekdy jsem po krmeni zrala na Bohnice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.6.08 23:00

Mám pocit že jste byla u nás doma.V neděli nám bude devět měsíců a malej se vzteká a jíst to je utrpení.Sice něco sní,takže hlady určitě nestrádá,ale to vztekání.A když odejdu to je řev a když jsem pryč třeba jen v kuchyni tak se jen tak hned neukážu to bych se od něj už nehla.Ale stejně už začal lézt tak si mě brzy najde.Tak si říkám že si asi uvědomil že mi dva nejsme jedna osoba dohromady 8O a teď se s tím musí smířit.Ale vydržet to je hrozný.

• Citovat
  • Upravit
1687
1.7.08 08:21

Teda překvapilo mne, kolik ti toho normálně sní 8O To náš ani omylem.

a máme taky dny, kdy toho jí významně méně. Většinou za 2 dny začne zase jíst trošku více. Nijak to neřeším, podvýživou netrpí.

A k vám - nemůže to být taky tím vedrem? I dospělý člověk ve vedru jí méně, než normálně. Hlavně, že ti dobře pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová