Bílý jogurt

347
23.6.08 11:38

Bílý jogurt

Vím, že na téma bílý jogurt tu bylo už mnohokrát odpovídáno, ale přesto bych se ráda zeptala: když je mimi na UM, nemohlo by dostat bílý jogurt už v 6 měsících? Zkoušela jsem ho malému dávat na špičku lžicky a moc mu chutnal a při tom máme problémy s jídlem, tak jsem si myslela, že bych to vyzkoušela. Když mu vyhovuje jakékoliv UM, tak by snad neměl mít problém se snášenlivostí KB, to je spíš pro kojené děti ne?
Děkuji všem za odpověď a názor!
Krásný den všem !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18642
23.6.08 11:48

Jestli se nepletu, tak už nějaký týden jíte zeleninu a ovoce, takže bych jogurt klidně dala. Je to zakysaný ml. výrobek, takže snášenlivost KB by měla být lepší. Určitě víš jaký - neslazený, přírodní, tuku kolem 4%, s živými kulturami, ideální je Hollandia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
23.6.08 12:53

diky, presne ten mam na mysli, takze asi na nej najedem:-)

jinak zeleninu papame uz skoro 2 mesice a ovoce asi 3 tydny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
23.6.08 20:57

Já jsem plně kojila do 6M. Pak jsme začali klasicky zeleninku… A bílý jogurt jsem mu začala dávat v cca 6M+3T. Nejdříve mu hrozně chutnal, pak vůbec, takže jsem zkoušela různé druhy a nakonec jsme skončili u Activie. Dneska ji zdlábne celou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
16.4.11 08:33

Ahoj holky, kdy dáváte jogurt?Dopoledne nebo odpoledne a nebo je to úplně jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
16.4.11 08:33

Ahoj holky, kdy dáváte jogurt?Dopoledne nebo odpoledne a nebo je to úplně jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.4.11 08:48

já ho dávám ráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
16.4.11 08:50

Já jak kdy. Ale spíš dávám odpoledne a dopoledne ovoce. U staršího je to horší, ten mi jí jen jogurty, tak ten je má někdy i odpoledne a dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.4.11 09:53

jogurt davam vetsinou dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.4.11 11:45

Taky dopoledne, většinou. Odpoledne někdy druhý, když v noci předtím nevypije mlíko, doháním tak mléčnou dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.4.11 13:24

ovoce davam dopoledne a odpoledne yogurty ,, ale uz mam vetsi dite tak je to asi jinaci ,, ale kdyz byl mimi v pul roce jsem zacala s prikrmy jako obidek ,, pak ovoce dopoledne a yogurt od 7 mesice odpoledne :-)0 asi jsem si zvykla a uz tak pokracujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová