Sunar

789
1.7.08 08:42

Sunar

Ahoj holky, co si myslíte o Sunaru … chtěla bych přejít na Sunar … momentálně jsme na Nutrilonu. Prcek dost trpí na prdíky a tak nevím, zda ho Sunar zas neucpe :( Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
1.7.08 08:51

No já jsem sice v 5m ještě kojila, ale sem tam jsem musela přikrmit a je fakt, že nejvíc byla malá „ucpaná“ právě z Nutrilonu.. Přešla jsem na Bebu, to bylo mnohem lepší a když jsem přestala kojit úplně (9,5m), hopli jsme rovnou na Sunar a neměla sebemenší problém. Ale je fakt, že každé mimčo reaguje jinak, spousta maminek nedá na Nutrilon dopustit, stejně tak na Bebu, Hami, Sunar :wink:
Vyzkoušej a uvidíš, nemyslím si, že by byl o toooolik moc horší než Nutrilon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
1.7.08 10:01

Přesně, každé mimi je jiné a tudíž každému něco jiného vyhovuje. Já např. na Nutrilon nedám dopustit, ale taky jsme museli zkoušet.

Jinak Sunaru se trochu „bojím“ - prý dětem moc chutná, tak aby ten náš mlsoun pozřel vůbec ještě něco jiného 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
1.7.08 10:07

Ahoj holky.

Malej se mi narodil na císaře a já už když jsem ho donesla domů, a měla jsem kojit, tak mu to nestačilo. Když se narodil měl 55 cm a 4.390 g, takže pěkný chlap, ale prostě moje mléko mu nestačilo. POřád plakal. Tak jsme hned na:,–(ili Sunar a bylo to bez problémů. Na Sunar nemůžu říct nic špatného, protože nám plně vyhovoval.

Každé mimčo je ale jiné, takže zkus a uvidíš.

Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
1.7.08 11:24

My jsme zkusili mnoho mlek, asi do 10 mesicu jsme zustali na Nutrilonu, ale pak sjme presli na Sunar. Kdyz byly holky mimina kolem 5 mesicu, zkousela jsem Sunar, ale nesedel jim. V tech 10 mesicich uz v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
1.7.08 12:00

Ahoj, kojila jsem tak do 5 mes, pak jsme zkouseli, Nutrilon prcka ucpaval, Sunar naprosto bez problemu, jsme u nej dale..misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.7.08 13:25

U nás sunar taky v pohodě. Syn pil sunar od šesti týdnů a ještě dneska mu dělám na snídani sunar premium :lol: Dcera je uřvánek tak jsem taky zkoušela na:,–(it sunar, ale UM nechce takže to u ní není z hladu. Jinak na sunar taky nedám dopustit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
1.7.08 21:00

Díky za odpovědi, zkusím to a pak prostě uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
3.7.08 21:19

My byli do půl roku na nutrilonu, pak jsem zkusila sunar,ale malý měl po něm zácpu.tak baštíme hami a nemáme problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
6.7.08 10:48

Tak jsme zatím dva dny na Sunaru, zatím se neucpal a chutná mu … takže zatím dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.5.14 13:04

Ahoj holky „Sunarkářky“ :-D
Jsem tu s úplně banálním dotazem - v čem uchováváte doma rozdělaný Sunar? V těch pytlíkách mě to rozčiluje, všude se sype atd.. Tak jsem tu nedávno v nějaké diskuzi našla nápad s dózou od Nutrilonu - ta mi doma jedna zbyla ještě z dob, kdy byl prcek na Nutrošu, tak jsem to spokojená začla používat, jenže teď už je ta dóza značně ojetá. Ať hledám, kde hledám, nemůžu na nějakou šikovnou plechovou dózu nikde narazit. V prodejnách kávy a čaje sice dózy jsou, ale jsou buď malé, nebo mají blbý úzký tvar, ž tam nedám ruku, taky se mi za to nechce dávat 500,– :-) Takže prosím o typ v čem doma máte, nebo kde sehnat něco šikovného?:-) Děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
5.5.14 13:05

Ja ho mam v doze od nutrilonu, dej do nějake dozy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.5.14 13:06

V krabici od nutrilonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
5.5.14 13:07

Já přešla na sunar ten oranžovej až v pul roce hodně i kvůli ceně jsou na něj často akce a ted si říkam proč jsem malé pul roku cpala ten drahej nutrilon ta mléka jsou hodně nastejno ale ty ceny…
jinak ted jsou malé dva roky a na večer si ještě exne jednu lavičku banánového, jsem se sunarem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
5.5.14 13:09

@Eilena on ten nutrilon někumu vyhovuje a co slyšim i dost dětem nesedí vubec. klidně přejdi na sunar a uvidíš-
i Hami je dobré ale já malé beru už jen ty ochucené sunar a hami když podle akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová