sunar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
18.1.10 09:18

sunar

AHOJ MAMINI,CHTELA JSEM SE ZEPTAT, JESTLI MATE S NECIM TAKOVYM ZKUSENOST.ME HOLCICCE JE ROK A ZACINAME PRECHAZET NA UM.STRAVU.KDYZ BYLA JESTE MENSI A NEKDE JSME JELI,TAK JSEM JI OBCAS DAVALA NUTRILON,ALE TED JSEM JI UZ ZACALA DAVAT SUNAR.ZDA SE ME ALE,ZE JE PO NEM STRASNE CILA.MISTO ABY USNULA,TAK ME PO KRMANI PROCITNE A STRASI TREBA AZ DO PULNOCI.UZ JSEM Z TOHO UTAHANA.JE MOZNE,ZE TO MUZE ZPUSOBOVAT TEN SUNAR,ZE JE TUCNEJSI?MAM ZKUSIT PREJIT JESTE NA NECO JINEHO,NEBO MAM VYDRZET?DEKUJU ZA ODPOVEDI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
18.1.10 09:56

Ahojky, mladší dcera byla kojená cca 3 měsíce a pak jen na Sunaru, Nutrilon odmítala a Bebu a Hami mi nedoporučovala ani dr ani v lékárně. Nevím, ale dcera do roka byla v pohodě, výraznější aktivity než u starší - plně kojené dcery jsem u ní nezaznamenala. Od roka UM odmítá a pije vlastně obyč. mlíko, nic jinýho nechce a je to čertice šílená. Takže v našem případě se žádná spojitost mezi Sunarem a aktivitou nepotvrdila, ani u jiných, kdo Sunar dává, jsem to neslyšela. Ale výjímka potvrzuje pravidlo, že. Třeba máš jen aktivní dítě jako my :roll:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
18.1.10 09:58

Jinak je jasný, že časem se mění i režim, naše holky obě cca v roce změnily režim spánku a odpočinku a starší obzvlášt… od roka do cca 3 let měla energie na rozdávání a dostat jí do postele byl nadlidský úkol, ted už je zase v pohodě a chodí spát na 20h. Malá to zkouší, ale jsme poučení a nedáme jí šanci :-D

• Citovat
  • Upravit
4
18.1.10 10:51

ONA JE V CELKU PŘED SPINKÁNÍM UTAHANÁ,ALE JAK SI CUCNE,TAK SVĚTE DIV SE,MÁ ELÁNU NA ROZDÁVÁNÍ :dance: VČERA JSEM JI ZKUSILA DÁT MLIČKO DŘÍV NEŽ KAŠU.NO USNULA PŘED DESÁTOU S TÍM,ŽE JSEM JI DALA JEŠTĚ CUCNOUT ODE MĚ.NO ALE PAK SE MĚ VZBUDILA PO DRUHÉ A DVĚ HODINY ŘVALA JAK TUR.TAK JSEM JI NAKONEC DALA KE MĚ.TADY TO BUZENÍ V NOCI TRVÁ UŽ PŘES TÝDEN A PŘI TOM UŽ MĚSÍC MĚ SPINKALA CELOU NOC,AŽ TED SE TO NĚJAK VYHROTILO-MOŽNÁ JSOU TO ZOUBKY,ALE DÁVAJÍ ZABRAT NÁM OBĚMA :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
18.1.10 11:07

Já mám na Sunaru odrostlého prvního syna, a žádný problém jsem nezaznamenala s tím, že by byl po něm aktivní. Teď druhá dcera je taky na Sunaru a taky žádný problém. Spíš mi u konce po něm usne spí třeba až 6 hodin, pak si dá přes noc ještě jednu flašu a spí až do rána, takže tyto problémy se Sunarem nemám. Spíš si myslím, že máš jen prostě spokojené a aktivní dítko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.10 14:37

Taky jsme na Sunaru už přes pul roku a žádnou větší aktivitu večer nepozoruju,tak doufám, že jsem to teď nezakřikla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí