Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky
my míváme něco podobnýho a mažu to konopnou mastí pro děti Cutis Help s kačenkou ,je i na mytí a na vlásky a vcelku to pomáhá .A nebo i zkusit klasika modrou indulonu ![]()
my do dnes mažeme modrou indulonou, hlavne v tech mrazech ..to chcemažu i přes den doma
Nas malej ma takove flicky na nozkach, ma to vzdy od podzimu do jara, proste v dobe , kdy nosime puncochace a je chladnej.
vyzkouseli jsme toho hodne, jednou se nam to rozjelo tak ze uz jse se bala , ze je to ekzem atopicky, ale nam silene moc pomohla mast a krem LECIDERM.Vysledek trva, bo je to bez kortikoidu atd,ale mazala jsme pravidelne 3× denne kremem a na noc masti a fleky byly fuc.
Nám pomohla vitamínová mast (na doporučení doktorky) - je hodně mastná a účinek byl skvělý a hlavně rychlý. Navíc od té doby máme klid ![]()
Nám pomohl Lipoxal prodávají to v lékárně na extrémně suchou kůži. Adámek má po mě takový fleky po celým těle, u mě doktor tvrdí že jsou to alergický projevy. A LIPOXAL nám pomáhá oběma. Já občas používám taky konopnou mast Cutis help na exém.
Ahoj, my měli něco podobného, mazali jsme krémem LIBOBASE. Je mastnější, prodává se v lékárnách, většinou na předpis.
Ahoj maminky, náš malej má na tvářičce takovy suchy červeny flíčky, vůbec nevim, co by to mohlo být, čím to mazat…poradíte?