Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj. chtela jsem se zeptat, kdybych nahodou ztratila mleko, jaky si mam pro pripad nouze koupit Sunar? malemu bude 6 mesicu dekuji ![]()
je pravda ,že sunar je ,,levnější"ale malý se mi nemohl vykakat,dávala jsem nutrilon a potom přešla na sunar a v pohodě…
budeš muset vyzkoušet, který mu bude sedět
taky mám v případě nouze schovaný nutrilon HA
ja mela sunar nutra defence 2 a presel na nej skvele a ted davam normalni sunar complex a super, chutna mu a nema problem s kakanim
Banny.J píše:
budeš muset vyzkoušet, který mu bude seděttaky mám v případě nouze schovaný nutrilon HA
my pijeme sunar od malička, vlastně oba kluci a sem sním nad míru spokojená, malému teď bylo 5 měsíců a kupujeme klasický Sunar od ukončeného 4. měsíce, vydrží mi po něm přes den i 7 hodin do dalšího jídla a v noci se budí jednou
sunar pije od 6 neděl…
jsem s ním spokojená..
Ted máme sunar 10 a sunar 6 , střídám to..krásně po něm prospívá a bez problému..
![]()
ivuss píše:Banny.J píše:my pijeme sunar od malička, vlastně oba kluci a sem sním nad míru spokojená, malému teď bylo 5 měsíců a kupujeme klasický Sunar od ukončeného 4. měsíce, vydrží mi po něm přes den i 7 hodin do dalšího jídla a v noci se budí jednou
budeš muset vyzkoušet, který mu bude seděttaky mám v případě nouze schovaný nutrilon HA
přez den 7hod?a kolikrát krmíš?
pupííííček píše:ivuss píše:přez den 7hod?a kolikrát krmíš?Banny.J píše:my pijeme sunar od malička, vlastně oba kluci a sem sním nad míru spokojená, malému teď bylo 5 měsíců a kupujeme klasický Sunar od ukončeného 4. měsíce, vydrží mi po něm přes den i 7 hodin do dalšího jídla a v noci se budí jednou
ráno když se vzbudíme cca 7 hodin, pak po obědě 13-14 hod, a večer než jde spát, neříkám že se to tak stává každý den občas mi taky ještě třeba k večeru frobet vypije ale většinou to vydrží bez breknutí, máme 5 měsíců a skoro 8 kg takže myslím že i prospívá ![]()
jojo to mi kamaradka taky rikala ze pouziva nutrilon.. … a jaky jsi davala? nejde o penize ..spis aby to malemu sedlo
![]()
Peet to budeš muset vyzkoušet, já dávám od dvou měsíců nutrilon, zkoušeli jsme přejít v 5ti měsících na sunar a zácpa hrozná
. Ale stejně tak to může mít jiné dítě opačně.
ivuss píše:pupííííček píše:ráno když se vzbudíme cca 7 hodin, pak po obědě 13-14 hod, a večer než jde spát, neříkám že se to tak stává každý den občas mi taky ještě třeba k večeru frobet vypije ale většinou to vydrží bez breknutí, máme 5 měsíců a skoro 8 kg takže myslím že i prospíváivuss píše:přez den 7hod?a kolikrát krmíš?Banny.J píše:my pijeme sunar od malička, vlastně oba kluci a sem sním nad míru spokojená, malému teď bylo 5 měsíců a kupujeme klasický Sunar od ukončeného 4. měsíce, vydrží mi po něm přes den i 7 hodin do dalšího jídla a v noci se budí jednou
tak to je mazec..a vypije ti asi dost vid ![]()
pupííííček píše:ivuss píše:tak to je mazec..a vypije ti asi dost vidpupííííček píše:ráno když se vzbudíme cca 7 hodin, pak po obědě 13-14 hod, a večer než jde spát, neříkám že se to tak stává každý den občas mi taky ještě třeba k večeru frobet vypije ale většinou to vydrží bez breknutí, máme 5 měsíců a skoro 8 kg takže myslím že i prospíváivuss píše:přez den 7hod?a kolikrát krmíš?Banny.J píše:my pijeme sunar od malička, vlastně oba kluci a sem sním nad míru spokojená, malému teď bylo 5 měsíců a kupujeme klasický Sunar od ukončeného 4. měsíce, vydrží mi po něm přes den i 7 hodin do dalšího jídla a v noci se budí jednou
+-150ml
pupííííček píše:ivuss píše:tak to je mazec..a vypije ti asi dost vidpupííííček píše:ráno když se vzbudíme cca 7 hodin, pak po obědě 13-14 hod, a večer než jde spát, neříkám že se to tak stává každý den občas mi taky ještě třeba k večeru frobet vypije ale většinou to vydrží bez breknutí, máme 5 měsíců a skoro 8 kg takže myslím že i prospíváivuss píše:přez den 7hod?a kolikrát krmíš?Banny.J píše:my pijeme sunar od malička, vlastně oba kluci a sem sním nad míru spokojená, malému teď bylo 5 měsíců a kupujeme klasický Sunar od ukončeného 4. měsíce, vydrží mi po něm přes den i 7 hodin do dalšího jídla a v noci se budí jednou
+-150ml
ivuss píše:pupííííček píše:+-150mlivuss píše:tak to je mazec..a vypije ti asi dost vidpupííííček píše:ráno když se vzbudíme cca 7 hodin, pak po obědě 13-14 hod, a večer než jde spát, neříkám že se to tak stává každý den občas mi taky ještě třeba k večeru frobet vypije ale většinou to vydrží bez breknutí, máme 5 měsíců a skoro 8 kg takže myslím že i prospíváivuss píše:přez den 7hod?a kolikrát krmíš?Banny.J píše:my pijeme sunar od malička, vlastně oba kluci a sem sním nad míru spokojená, malému teď bylo 5 měsíců a kupujeme klasický Sunar od ukončeného 4. měsíce, vydrží mi po něm přes den i 7 hodin do dalšího jídla a v noci se budí jednou
tak to ma malej na tri hodiny a to je mu 7 mesicu ![]()
Myslím, že to bude dítětem ne Sunarem:-)
careynka píše:ivuss píše:tak to ma malej na tri hodiny a to je mu 7 mesicupupííííček píše:+-150mlivuss píše:tak to je mazec..a vypije ti asi dost vidpupííííček píše:ráno když se vzbudíme cca 7 hodin, pak po obědě 13-14 hod, a večer než jde spát, neříkám že se to tak stává každý den občas mi taky ještě třeba k večeru frobet vypije ale většinou to vydrží bez breknutí, máme 5 měsíců a skoro 8 kg takže myslím že i prospíváivuss píše:přez den 7hod?a kolikrát krmíš?Banny.J píše:my pijeme sunar od malička, vlastně oba kluci a sem sním nad míru spokojená, malému teď bylo 5 měsíců a kupujeme klasický Sunar od ukončeného 4. měsíce, vydrží mi po něm přes den i 7 hodin do dalšího jídla a v noci se budí jednou