Sunar a měsíční mimi, jak dávkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SasankaB
16.2.14 19:25

@telezska tělíčko si musí ted zvyknout na něco jinýho než je MM tak asi chvíli bolení bude.

• Citovat
  • Upravit
557
16.2.14 19:26

@telezska zkus vyměnit mléko, jsou speciality pro děti, které ublinkávají např. od nutrilonu, uvidíš :) jinak espumisan nesedí hodně dětem, zkus babycalm ten nám zabral a je přírodní :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.2.14 19:27

Hlavne prvni zkousej vodu… pokud nebude chtit, tak cajik sackovy, ne ty granulovany humusy…

a lactobacilky muzete od ukonceneho mesice veku zivota, nam hrozne pomohli na prdiky…mela jsme biopron baby bifi+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.2.14 19:27

@telezska třeba jí nesedí… náš malej pil 120 už když jsme přišli z porodnice, ale pak dlouhou dobu pil 150 po 2 hodinách, protože když jsem mu udělala víc, tak to celé stejně nevypil a měl pak za 2 hodiny stejně hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.2.14 19:29

Třeba jí nesedí sunar, mě malá blila po bebě, po hami mi brečela hlady, seděl jen sunar. ale třeba vám sunar nesedí. a zkus i čaj, moje holka je na čaji od 10. dnů života na doporučení lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7226
16.2.14 19:32

1. možná má reflux a prostě bude zvracet, nebo jí nesedl ten Sunar.
2. pokud tekutiny tak určitě vodu - čaj děti nepotřebují, akorát si zvykne na chuť a pak nebude chtít věci bez chuti - což může být problém při příkmrmech a jídle celkově. Navíc na zdravé zuby je nejlepší voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.2.14 19:35

Me mudra vyslovene nedoporucovala caj, ze se dela zbytecne rybnik v zaludku…ze proste um pokryje vse…pokud nejsou pry teploty a nebo paraky venku, tak zbytecne…

ty lactobacilky jsou tady, at si prectes, nam pohli uzasne…

http://www.lekarna.cz/…bifi-tob-60/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
16.2.14 19:39

@RadanaH no vidíš a nám na dvouměsíční mudra čaj zase doporučila, víc se potí a chvilku měla i zácpu, po čaji a lactobacilek vše ok

no ještě bych chvilku počkala s tím sunarem, dávala bych jí teď míň co zkusit třeba 100ml, takový kompromis, nebo tu 90ml a častěji, možná bych případně konzultovala s mudrou, ta zná víc tvoje dítě než my u pc

• Citovat
  • Upravit
29577
16.2.14 19:42

@telezska Sunar holce nesedl, měla z něj i zácpu, bojovala jsem s tím 14 dní a pak přešla na Babylove. Zn. ideál. K sunaru jsem se vrátila až po jejím roce věku, to už bylo trávení vyzrálé, nedělal jí problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
16.2.14 19:45

Ja jak davala sunar jak dokrm, tak ok, jak jsme presli plne, tak pruser…tehda jsme zkusila na doporuceni vic kamaradek babylove bio z Dmka a parada…sedlo jak prdelka na hrnec…

Zakladatelko, ja bych zkusila ty lactobacilky, snizit davkku a pockat par dni a uvidis, pokud by stale blilo, tak zmenit mliko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
16.2.14 20:04

@telezska Přesně to jsme měli i my. Dávala jsem 90 a jak jsem zvýšila na 120, tak blinkal. Tak jsem to zase snížila, pak si na ten přísun zvyknul a asi za týden už zase tahal tu 120 a bez zvracení :palec:
Jo a já kupuji ten nutra sense( defense) - bílá krabice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.2.14 20:15

Poradím ti přejít na jiné mléko. My teda nemáme se sunarem, ani s ničím jiným žádným problém. Máme mimi 3týdny (začal 4týden) a od začátku jsme na UM a teď mimčo pije 120ml 7× až 8× denně. Ale záleží na druhu UM. začínali jsme na nutrilonu HA z porodnice. Pak jsme zkusili bebu, ale ta je dost hladová i když má z těch UM nejvíc kalorií. Sunar byl vyloženě požitek (pěkné bobky, žádná srajda) teď zkoušíme nutrilon, ale opět se mi zdá hladový, takže zakotvíme asi na sunaru1.

Musím poznamenat, že naše mimi není na nic náchylné, netrpí na koliky ani nic jiného, ale podle toho jak jí tráví, tak nejvíc spokojená byla na sunaru i když má nejméně kalorií ze všech. Taky jí vždy udělám plnou dávku a nechám ji vypít co zvládne. Po krkanci pokud ještě hledá dostane zbytek (pokud něco zbylo, jinak jenom na cumlání prst). Víc jak 120ml (s UM 133ml) jí na jedno jídlo nedávám.

Ale taky kontroluju kolik načůrá. Pokud málo, tak jí uberu trošinku UM, aby to bylo vodovější. Další uvidím podle váhového přírůstku za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
16.2.14 20:19
@RadanaH píše:
Me mudra vyslovene nedoporucovala caj, ze se dela zbytecne rybnik v zaludku…ze proste um pokryje vse…pokud nejsou pry teploty a nebo paraky venku, tak zbytecne…

ty lactobacilky jsou tady, at si prectes, nam pohli uzasne…

http://www.lekarna.cz/…bifi-tob-60/

omlouvám se zakladatelce že vstupuji do diskuze, ale chci se zeptat na ty laktobacilky, mám téměř 6týdenní mimčo a trápí jí bolení bříška, je tedy plně kojená. Dávám jí asi dva týdny INFACOL, ten teda pomáhá dle mého pěkně, ale je vždy jen tak na 10dní. Když bych koupila ty laktobacily co uvádíš, tak by to stačilo a nemusela bych už dávat žádné další kapičky? Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.2.14 20:50
@macicek28 píše:
Poradím ti přejít na jiné mléko. My teda nemáme se sunarem, ani s ničím jiným žádným problém. Máme mimi 3týdny (začal 4týden) a od začátku jsme na UM a teď mimčo pije 120ml 7× až 8× denně. Ale záleží na druhu UM. začínali jsme na nutrilonu HA z porodnice. Pak jsme zkusili bebu, ale ta je dost hladová i když má z těch UM nejvíc kalorií. Sunar byl vyloženě požitek (pěkné bobky, žádná srajda) teď zkoušíme nutrilon, ale opět se mi zdá hladový, takže zakotvíme asi na sunaru1.

Musím poznamenat, že naše mimi není na nic náchylné, netrpí na koliky ani nic jiného, ale podle toho jak jí tráví, tak nejvíc spokojená byla na sunaru i když má nejméně kalorií ze všech. Taky jí vždy udělám plnou dávku a nechám ji vypít co zvládne. Po krkanci pokud ještě hledá dostane zbytek (pokud něco zbylo, jinak jenom na cumlání prst). Víc jak 120ml (s UM 133ml) jí na jedno jídlo nedávám.

Ale taky kontroluju kolik načůrá. Pokud málo, tak jí uberu trošinku UM, aby to bylo vodovější. Další uvidím podle váhového přírůstku za 14 dní.

pro boha, ještě nikdy jsem se nesetkala s nikým, kdo by za tři týdny vystřídal tolik mlék 8o proč???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.2.14 21:09

Měli jsme stejný problém. Zkus jí udělat 105ml, nevím jak je to u sunru ale já dávám 3.5 odměrky u Hipp :mavam:

Příspěvek upraven 16.02.14 v 21:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna