Sunar expert AR & Comfort 1 - zkušenosti

65
17.6.25 15:58

Sunar expert AR & Comfort 1 - předchozí problémy

Ahoj maminky. :andel:
Mam dotaz mam doma 3 týdenní holčičku. Bohužel je od svého týdne života na UM, kojila jsem jen v porodnici, po příchodu z porodnice začala malinká MM ublinkávat pak už začala házet i vyloženě “šavle” po konzultaci s paní doktorkou jsem začala dávat Nutrilon, ten malinkou úplně zabetonoval tak nám doktorka změnila mlíčko na Nutrilon proti zácpám, po kterém malinká začala zase ublinkávat a měla každou půl hodinu až hodinu zase hlad.. celkový neklid, nekonečný pláč a tlačení, vždy pomohla jen rourka.. kdy malinká měla zelenou stolici s příměsí hlenu.. následné problémy se spaním, a byla stále plačtiva.. uklidnila se jen v náručí, a to jen na chvilku.. mám podezření na ABKM.. kdy mi paní doktorka řekla že se jedná podle ní pouze o zácpu nebo koliku… nyní nám doktorka zase změnila mlíčko na Sunar expert AR & Comfort.. máte s ním některá zkušenosti? :( Trápí mě že malinká má takové problémy.. :( připadám si kvůli tomu všemu jako špatná matka.. :,( všem děkuji za vaše rady …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1931
17.6.25 17:13
@Adriankaad píše: Více

Hele zkusila bych normální nějaké "obyčejné " um, např. to z Dm. Syna zase zabetonoval Hipp. Jestli jí ale obycejnej Nutrilon nevadil, tak nemusí mít abkm.
Každopádně se ale divím, že ti doktorka doporučuje um furt měnit. Vždy se má vydržet 2-3 týdny, než si tělíčko zvykne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.6.25 17:17
@ALIPELI píše: Více

Ja taktéž doktorce jsem volala jen kvůli problémům a doufala že malinkou prohlídne.. místo toho mi řekla že bude potřeba změnit mlíčko.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová