Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky. ![]()
Mam dotaz mam doma 3 týdenní holčičku. Bohužel je od svého týdne života na UM, kojila jsem jen v porodnici, po příchodu z porodnice začala malinká MM ublinkávat pak už začala házet i vyloženě “šavle” po konzultaci s paní doktorkou jsem začala dávat Nutrilon, ten malinkou úplně zabetonoval tak nám doktorka změnila mlíčko na Nutrilon proti zácpám, po kterém malinká začala zase ublinkávat a měla každou půl hodinu až hodinu zase hlad.. celkový neklid, nekonečný pláč a tlačení, vždy pomohla jen rourka.. kdy malinká měla zelenou stolici s příměsí hlenu.. následné problémy se spaním, a byla stále plačtiva.. uklidnila se jen v náručí, a to jen na chvilku.. mám podezření na ABKM.. kdy mi paní doktorka řekla že se jedná podle ní pouze o zácpu nebo koliku… nyní nám doktorka zase změnila mlíčko na Sunar expert AR & Comfort.. máte s ním některá zkušenosti?
Trápí mě že malinká má takové problémy..
připadám si kvůli tomu všemu jako špatná matka..
všem děkuji za vaše rady …
@Adriankaad píše: Více
Hele zkusila bych normální nějaké "obyčejné " um, např. to z Dm. Syna zase zabetonoval Hipp. Jestli jí ale obycejnej Nutrilon nevadil, tak nemusí mít abkm.
Každopádně se ale divím, že ti doktorka doporučuje um furt měnit. Vždy se má vydržet 2-3 týdny, než si tělíčko zvykne
@ALIPELI píše: Více
Ja taktéž doktorce jsem volala jen kvůli problémům a doufala že malinkou prohlídne.. místo toho mi řekla že bude potřeba změnit mlíčko.. ![]()