Mam každou bradavku jinou

1612
11.6.25 10:03

Mam každou bradavku jinou

Holčiny, jdu si pro radu ohledně kojení. Mám mlíčka dost, z levého prsa kojím bez problémů. U pravého mám ale takovou jinou, menší, ne tak vystouplou bradavku. Snaží se ji chytit, vždy saje tak 3 vteřiny a pak ji buď jen olizuje nebo pustí. Nevím, co s tím mám dělat, protože levé to samo neutáhne. Navíc se bojím, že tím, že pravé není vytížené, tak mi v něm mlíčko dojde. Tím, že neodčerpávám, tak mi občas tuhne a pobolívá. Máte některá radu, co s tím? Děkuji. :kytka:
Zkusila jsem odsát, flašku ale (naštěstí) odmítá. A to odsáté mlíčko mi je pak líto vylít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4904
11.6.25 10:24

Odsáté mléko můžeš dávat do mrazáku, třeba se časem ještě bude hodit.
K té preferenci jednoho prsa - mě na to LP kdysi poradila VŽDY začínat kojení tím méně oblíbeným a pak teprve přendat a dokojit na druhé.
Nicméně pro tvoje uklidnění - mám kamarádku, co takhle přes 2 roky kojila jen z jednoho prsa, protože druhé ji dítě komplet odmítlo :nevim: takže všechno jde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
11.6.25 11:18

@vedma007
Tak super, děkuju za uklidnění, tak ho zkusím zmrazit. Nevěděla jsem, že by dítěti stačilo množství jen z jednoho prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.25 11:46

Já také kojím převážně jen z levého, protože se mi na té straně miminko lépe drží. Pravé prso mám tak o 2 velikosti menší :lol: A kojím z něj jen, když v něm mám zatvrdlinu nebo mi z něj mléko vytéká samo. A čistě jen kvůli mému pohodlí, synkovi je to jedno. Včera ani dneska jsem z něj třeba ještě nekojila :think:
Miminku jsou skoro 4 měsíce a prospívá nadprůměrně, je pěkně baculaté :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová