Sunar od dokončeného 6m

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
budulinek2011
7.9.11 20:46

Sunar od dokonceneho 6.M.

Ahoj holky. Mam holčičku starou 5 měsicu a čtvrt. Zatím ma sunar 1.. Ten je od narozeni do ukonceneho 6 mesice. Mam takovy pocit že ji nestaci. Prikrmy už dávám, ale papa malo. Myslite ze bych ji mohla ublizit kdybych ji koupila sunar 2 od dokončeného 6 mesice? Zbyvá ji totiz jeste pres pul mesice…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
7.9.11 20:58

Myslim, že se jí nic nestane, ale nevim jestli to pomůže. :nevim: Proč máš pocit, že jí nestačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
7.9.11 20:58

ahojky
prodávají ještě Sunar od 4 měsíce ten by měl víc zasytit je to modrá krabice…já jsem ho dávala malé ale jestli jí to stačilo nevím ona má hlad pořád :mrgreen: jinak já jsem Sunar 2 koupila když malá začínala 6 měsíc a myslím si že jí to neublížilo ale řekla bych že chce jíst co hodinu no jak říkám je otesánek asi nás sní všechny :mrgreen:

Takže pokud nemáš strach zkus ten sunar 2 a pokud se ještě bojíš ho dávat zkus od 4 měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
7.9.11 21:25

Tak ja zkusím asi uz od toho ukončeneho 6. měsice. Uz pred mesicem a pul se mě totiz doktorka ptala jestli už ho davám.. Jsem rikala ze ne. A dnes se mě ptala znovu.. Tak jsem ji zase řikala ze ne. Ale mala papa opravdu malo tak bych to chtela nějakym zpusobem zpravit

• Citovat
  • Upravit
finduska
7.9.11 21:42

ja takydava modrej od uk.4

• Citovat
  • Upravit
11202
7.9.11 21:45

Sikinko zkus ho a uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.9.11 22:36

Ahoj, vubec ne! Ty mesice jsou na krabicich orientacni. Takze ve vasem pripade se nemas ceho bat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
8.9.11 07:06

Děkuji za rady :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat