Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Myslim, že se jí nic nestane, ale nevim jestli to pomůže.
Proč máš pocit, že jí nestačí?
ahojky
prodávají ještě Sunar od 4 měsíce ten by měl víc zasytit je to modrá krabice…já jsem ho dávala malé ale jestli jí to stačilo nevím ona má hlad pořád
jinak já jsem Sunar 2 koupila když malá začínala 6 měsíc a myslím si že jí to neublížilo ale řekla bych že chce jíst co hodinu no jak říkám je otesánek asi nás sní všechny ![]()
Takže pokud nemáš strach zkus ten sunar 2 a pokud se ještě bojíš ho dávat zkus od 4 měsíce ![]()
Tak ja zkusím asi uz od toho ukončeneho 6. měsice. Uz pred mesicem a pul se mě totiz doktorka ptala jestli už ho davám.. Jsem rikala ze ne. A dnes se mě ptala znovu.. Tak jsem ji zase řikala ze ne. Ale mala papa opravdu malo tak bych to chtela nějakym zpusobem zpravit
Ahoj, vubec ne! Ty mesice jsou na krabicich orientacni. Takze ve vasem pripade se nemas ceho bat…
Ahoj holky. Mam holčičku starou 5 měsicu a čtvrt. Zatím ma sunar 1.. Ten je od narozeni do ukonceneho 6 mesice. Mam takovy pocit že ji nestaci. Prikrmy už dávám, ale papa malo. Myslite ze bych ji mohla ublizit kdybych ji koupila sunar 2 od dokončeného 6 mesice? Zbyvá ji totiz jeste pres pul mesice…