Sunary a prací prášky z Německa

Linda85
4.5.13 19:51

Sunary a prací prášky z Německa

Maminky, slyšela jsem, že se dá v Německu levně nakoupit drogérie. Cestu tam nemám a tak jestli nemáte zkušenost s nějakým německým e-shopem co prodává do ČR. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
4.5.13 19:52

Na MMB nektere maminky nabizeji veci z Nemecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
4.5.13 19:59

Jojo je to tam urcite levnejsi nez u nas, bydlime hned vedle nemeckych hranic, takze tam chodim nakupovat pesky bezne :)) a hlavne mi prijde ze i kvalita je nekde jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
4.5.13 20:02
@market.s.87 píše:
Jojo je to tam urcite levnejsi nez u nas, bydlime hned vedle nemeckych hranic, takze tam chodim nakupovat pesky bezne :)) a hlavne mi prijde ze i kvalita je nekde jinde :nevim:

No právě. Tak hledám nějaký katalog a nikde nic :(!

• Citovat
  • Upravit
1769
4.5.13 20:05

@Linda85 no tak to ti neporadim, jedine to zkusit pres nekoho kdo to koupi a posle ti to :nevim: ja bych mohla taky, kdyby jsi to po me nechtela kazdy tyden :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
4.5.13 20:11

Ja nakupuju tady a spokojenost.. http://www.nakupy-nemecko.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
4.5.13 20:23

S e-shopem zkušenost nemám, ale můžu doporučit nakupování jak drogerie tak dětských pokrmů - přesnídávky, UM…atd. Bydlím vedle hranic, takže tam jezdíme často. A něco na té kvalitě bude, hodně tam bereme třeba Ramu. U nás je bílá, mdlá, u nich mají více žlutou a prostě i chuťově lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
4.5.13 20:25

@Majdula83 koukala jsem na ty stránky, ale když to porovnám s cenama, za které nakupuju v Kauflandu já, tak mi to přijde pořád dost drahé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
4.5.13 20:26
@Majdula83 píše:
Ja nakupuju tady a spokojenost.. http://www.nakupy-nemecko.cz/

Teeeda, to mají pořádně natáhlý oproti reálu :think: Možná bych zkusila spíš ten Mimibazar jestli to tam ženský nenabízejí levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.5.13 20:32

Me teda zas prijde, ze nabidka nic moc :nevim:

kazdopadne detska vyziva je levnejsi urcite a lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
4.5.13 20:41

@suik no - ta nabídka je opravdu nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
4.5.13 20:57

To nevim, ja tam kupuju jen avivaze a praci gely a to tam ma levnejsi nez na mimibazaru. Samo, ze v nemecku to vyjde levneji, ale z Prahy to mame do nemecka ponekud z ruky, abych tam jezdila na nakupy. Od ni to mam bez postovneho, tak mi to vyhovuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.5.13 20:59

Já tam občas jezdím nakupovat, jsem z Prahy, pojedu tam asi koncem měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
4.5.13 21:12

Nechávám si posílat přes paní z mmb mléko pro dceru bebivitu a i s poštovným mě to výjde na 100Kč za krabici, v porovnání s českými mléky je cena super a i kvalitou je to jinde. To samé dětské výživy - občas jsem byla nucená koupit skleničku (1+) ty české ne (když jsem párkrát ochutnala tak jsem se málem :poblion: ), kupovala jsem Alete ale už je u nás nikdo neprodává a ty jsou chuťově fakt dobré. Nevím jak je možné že dělá Nestlé takový rozdíl ve věcech co prodává do Česka a těch co prodávají do Německa (Alete)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
4.5.13 21:32

@prudusinka taky malé kupuju mléko Bebivita (v kauflandu v přepočtu za cca 75,– kč ) a mlíčka s kaší Alete (tady stojí 50, tam 33 :nevim: ), o jídle ve skleničkách ani nemluvím (častěji cestujeme, tak abych měla jídlo pro malou s sebou). Kvalita je opravdu někde úplně jidne a o cenách raději ani nemluvím - ještě, že to máme tak blízko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný