Šupinatící se pleť

29
15.4.15 11:02

Šupinatící se pleť

Ahojte mamči. Mám takový dlouhodobější, nějak tak neřešitelný problém. Odjakživa jsem málo pila ( tak půl litru) a lékaři do mě hustili, že dva až tři litry mít prostě za ten den MUSÍM! No řekla jsem si, že to v zájmu dobré pleti zkusím… (měla jsem ji bezproblémovou a…proto mne asi stihl ten trest v podobě zhoršení ).

Očekávala jsem dle všech recenzí a rad po dodržení množství krásnou pleť, ale…on se stal opak. Pleť začala okamžitě schnout vnitřně i na povrchu a až se celá šupinatí. Můžu mazat čím chci, jíst co chci, peelit se jak chci - nepomáhá ani kokosák ( ten mi mimochodem nepomáhá ani na hojení, nebo zvlhčení rtů). Prostě je to jako když si koupíte Donan Hair a místo hustých vlasů máte zplihlé cácory.
Po peelingu je hebká, ale chvililinku… ať se omývám vodou nebo čistím mléky nebo oleji, vše marno.

Stalo se taky některé, že po dodržování „zdravého a zdraví prospěšného“ stylu, který má vyhovovat všem, jste na tom hůř než když jste na to kašlaly?
(kožaři neví co s tím - prý je to nelogický jev). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
144
15.4.15 11:05

Zašla bych ke kožní. Je to divné, že by to bylo po tom, že začneš víc pít apod.. Ale fakt nevím.. :nevim: Ale naštve to viď!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
15.4.15 11:07

Podle mě se pleť vzpamatovává a ta „stará“ vrstva opadává, určitě vydrž s pitným režimem, to je jen plus hodně pít. jak je to dlouho, co jsi tak začala pít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.4.15 11:07

Ahoj, muze se jednat o efekt toho, ze pred zlepsenim nastava prudke zhorseni. Rika se tomu treba eliminace, regenerace.. ale je to tak. Takze to chce vydrzet.
Pitny rezim je slozitejsi. Nejlepe je jist 1× denne polevku, naparenou zeleninu a takove obiloviny, ktere behem vareni prijimaji hodne vody (jahly, bulgur, ryze, pohanka). Tak dochazi k lepsi hydrataci organismu. 3 litry jsou moc, to uz vubec neni zdrave!
Na promazavani je vyborny sezamovy olej, ten se doporucuje i pri lupence.
Vydrz a uvidis! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
15.4.15 11:09

Taky bych ji zkusila nechat odpočinout a mazat třeba jen obyčejnou indulonou. bez peelingu a masek. já chápu, že je to vopruz mít ošklivou plet, ale ona se podle mě teď prostě jenom brání. PS nejsem kožař, tipuju, co by mohlo pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
15.4.15 11:12

http://zena-in.cz/…tneho-rezimu tady je koeficient pitného režimu, tolik by měl člověk vypít, aby to nebylo ani hodně, ani málo. v létě se samozřejmě člověk víc potí, tak asi zvýšit, ale to každý už pozná na sobě sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.4.15 11:21
@Wishie píše:
Podle mě se pleť vzpamatovává a ta „stará“ vrstva opadává, určitě vydrž s pitným režimem, to je jen plus hodně pít. jak je to dlouho, co jsi tak začala pít?
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
26270
15.4.15 11:55

Tak to vůbec nemusí souviset s tím pitím. Je jaro, hodně pylů, takže to klidně může být začínající projev alergie nebo atopického ekzému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 12:00
@Wishie píše:
Podle mě se pleť vzpamatovává a ta „stará“ vrstva opadává, určitě vydrž s pitným režimem, to je jen plus hodně pít. jak je to dlouho, co jsi tak začala pít?

Také si myslím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.4.15 12:03

No mám to po celý rok bez ohledu na teplo v místnosti nebo počasí venku pyly apod.
Trvá to -+3 roky, piji čistou vodu a bylinné čaje, potírám si s nimi ten obličej a jako pleťové vody si třeba dělám vývar z ov. vloček, které mají změkčovat pokožku apod.

Příspěvek upraven 27.05.15 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.4.15 12:12

@Rexlin mam taky suche celo----a co tva stitna zlaza? pracuje dobre? jake mas TSH…

• Citovat
  • Upravit
29
15.4.15 12:25

@KackaDoup to nevím, žláza dle všeho ok, ale stav toho hormonu či čeho nevím..,

Příspěvek upraven 27.05.15 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.4.15 12:41

@Rexlin jako samoplatce klidne, je to par korun
nemusi nikam chodit…stitna se da zrychlit i stravou…a doplnky.

• Citovat
  • Upravit
29
15.4.15 13:29

@KackaDoup Jak pár korun? za vyšetření se platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.4.15 13:30

@Rexlin pokud tam půjdeš bez doporučení své lékařky (aby jsi nemusela vysvětlovat, proč to chceš), tak si to zaplatíš. Když budeš mít žádanku od lékařky, tak to jde na pojišťovnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí