Kadeřník/kadeřnice České Budějovice

46669
11.4.15 21:34

Kadeřník/kadeřnice České Budějovice

Předně se omlouvám za zařazení do tématu, kam jinam s tím? :nevim:

A teď volání o pomoc!!! Dneska mě definitivně, po opakovaných extempore, naštval kadeřník :cert: a urgentně potřebuji nového (nebo novou, na chlapovi netrvám :mrgreen: ). A to takového, který si perfektně poradí s krátkými vlasy, nejlépe v okolí centra a nemusím tam za ostříhání nechat zrovna tisícovku :oops:

Prosím tipy sem, už jsem jak Ezop…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4239
11.4.15 21:44

http://kadernictvi-unikum.cz/ Šikovné kadeřnice a lidové ceny.

Kam si chodila ke kadeřníkovi 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.4.15 21:51

@luci5, Vašek Pešek, Bastafidli. Moc šikovnej, pěkné ceny, fakt stříhá dokonale. Ale nezvedá telefony, takže objednávání je šílené. Naposledy mě zrušil, tak jsem se přeobjednala a on nedorazil, telefon nezvedl, zpátky nezavolá. Je to vyčerpávající, když nejsem z ČB, jedu tam a nic z toho.

Ještě mě napadlo, kdybyste někoho doporučily v Týně nad Vltavou. Ale moc to nevidím. Tady nosí všechny ženské stejný střapatý účes hrající minimálně pěti barvami, tak to bych asi neriskla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
11.4.15 21:59

@KPKristy Tak to chápu, takový jednání se nedá vydržet.
Ještě mě napadlo kadeřnictví v Globusu, jsou tam prý moc šikovné holčiny a berou i bez objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.4.15 22:00

@luci5, a jinak ty do tohoto kadeřnictví chodíš? Ceny jsou tam fakt lidové, takže bez doporučení by mě možná odradily, se přiznám. Ale pokud tam fakt stříhají pěkně, tak dám stovku nebo pětikilo, je mi to fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.4.15 22:02

@luci5, tak on je takový svéráz a asi nemá moc zapotřebí nahánět klienty, nemá o ně nouzi. Ale sama jsem hodně let pracovala ve službách a takový jednání bych si nedovolila ani náhodou, je to blbý no :roll:
A je mi líto, že s ním končím, protože je fakt šikovnej :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
11.4.15 22:14

@KPKristy Chodím tam už několik let k jedné kadeřnici (Feyrerová), ale vím, že i ostatní paní tam jsou šikovné. Já mám ráda tyhle obyčejná kadeřnictví za lidové ceny, i tam umí dobře stříhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.4.15 10:49

Hm, tak koukám, že v čb se to kvalitními kadeřníky zrovna nehemží :zed: :roll:

Co já si jen počnu… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
13.4.15 10:54

Kámoška stříhá, používá kvalitní kosmetiku od Lorealu, je na mateřský, takže si tím jen přivydělává, teď se ale stěhuje z Husovky někam do Boženy Němcové, https://www.facebook.com/…e.hacklova.3?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.15 11:59

Nejlepší kadeřnictví v ČB je Studio 21. Milánek Kotlár (majitel) mě stříhá už od dob co byl na škole, ten už sice nebere, ale má tam super kadeřníky. Když nestíhá vezme mně Petr Hrouzek a maximální spokojenost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí