Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nedavam, pouzivam ubrouskky do susicky. Krasne to pradlo ovoni
Nepoužívám, občas dám ocet, ale jen k tmavému prádlu nebo k ručníkům. Ale spíš kvůli pračce a vodnímu kameni než kvůli prádlu… ![]()
Do teď jsem nedávala. Pak se nám s manželem zalíbila vůně prádla, co dostávám od kamarádky po dětech. Bylo to aviváží, tak teď jsem ji asi 4× už použila a super. Rozdíl je velmi cítit ![]()
Nedávám žádnou, mám v sušičce nějakou vonící hvězdičku a ta to provoní až až a měkké je to krásně ![]()
respektive z DM mám jakousi desinfekční aviváž, tu dám na spodní prádlo, ručníky a utěrky
v podstatě ani nevoní, takže kvůli vůni ji tam fakt nedávám
Ninabu, můžu se zeptat na jméno té aviváže…já cítím všechno jiné prádlo jen to naše ne:-((
@dinčik píše:
Ninabu, můžu se zeptat na jméno té aviváže…já cítím všechno jiné prádlo jen to naše ne:-((
Neslibuju zalíbení
, ale je to žlutý Lenor Summer!
No já původně nevěděla, jestli je to práškem nebo aviváží, tak jsem z ní vytáhla názvy a v obchodě pak byla jak čmuchací pes ![]()
Ale konečně „něco“ cítím…
Nepouzivam zadnou avivaz pokud jeste susim. Pradlo tak voni cistotou a to staci, i tak pouzivame parfumy,..
@CokeLady píše:
i po sušení v sušičce?
Ano, kupodivu dost… A to jsem ji tam zas tak moc nedavala (tu doporucenou nizsi davku)…
@CokeLady. Já nedávám aviváž ani nic podobného, pereme v Dreftu Sensitive (je i pro děti) a prádlo mi po něm ze sušičky voní.
Ahoj holky, existuje jiná aviváž určená přímo do sušičky než aviváž Vernel modrý???Přestali ho totiž dělat a mám ráda když mi prádlo voní..ten žlutý Lenor Summer je přímo určen do sušičky?
díky Martina