Pokojíček - rady, inspirace

9578
1.10.13 14:02

Pokojíček - rady, inspirace

Ahoj, zakládám tuto diskuzi, abych načerpala trochu inspirace a rad. Ráda bych uvítala hlavně fotky (ideálně i vaše, jak jste pokojík zařídili) ev. odkazy na pěkné dětské pokojíčky popř. aby jsem psaly ti, kteří už zařizovali a co by udělali případně jinak. Pokojík by měl být do budoucna pro 2 děti. Koukala jsem na sestavy Gazel i Domestav a uplně mi nesedí to provedení v masivu, nebo máte některá i v barevném provedení? zda se to pak „zjemní“ a dřevo zakreje? Líbí se mi třeba toto http://www.quercus-nabytek.cz/index.php?… máte to někdo podobně uspořádané - je t praktické? Synovi je 18M, začíná vylézat z postýkly, tedy to bude poměrně brzká záležitost pokoj předělat. nemám ráda „provizoria“ a v plánu je další dítě..zařizoval jste někdo komplet pokojít i s druhou postelí? Přeci jen to není levná záležitost, tak aby za 2 roky jsme to neměnili :think: chápu, že povést se hned nemusí (nebo již už vůbec), ale třeba něco takového http://www.domestav.cz/…a-nizka.html#menu by prostě mohl mít na hraní a případně až bude větší, aby tu mohl někdo přespat. Nebo jak se na to díváte vy? Budu ráda i za inspiraci na barevné ladění - něco neutrálního, kdyby další byla holka - mám ráda zelené odstíny, nic divokého. A co i uvítám je cca cenová relace se kterou by měl člověk počítat (nechci nic extra, prostě takový střed).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
1.10.13 14:10

My budeme zařizovat pro tři. Kluk a dvě holky. Barvu jsme zatím vybrali zelenou a žlutou ve světlých jarních odstínech. Postele plánujeme tyto. Nechtěla jsem klasickou vysokou palandu, ale tři postele vedle sebe taky mít nemůžem. Ale kdyby chtěl mít syn později postel ve „svém“ koutě, nebude to problém rozložit. Jinak rady nemám, budu téma sledovat a nechám se inspirovat s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.10.13 14:13

Pokud nevadí, taky si ráda počkám na tipy a rady :)
Dceři je 18 měsíců, zatím s pokojíčkem čekáme ale příští rok bychom to rádi vyřešili. Mám jasno akorát v barvách, také chci něco neutrálního, zelenou, žlutou, jinak vůbec nevím. Pokojík nebude velký, tak to možná bude chtít patrové postele ale to se ještě uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.13 15:18

pro 2 děti

Toto si necháváme dělat my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.10.13 15:26

@ježourek x.x.x to vypadá moc hezky ale to asi nebude „napořád“, co? Já bych chtěla nábytek takový, aby byl jak pro malé, tak i pro větší dítě, zkrátka abychom za pár let nemuseli kupovat něco jiného. Aby to bylo víc dětské, chci to doladit doplňky, nějaké obrázky na zeď nebo tapetu apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
1.10.13 15:35

My jsme koupili tuhle postel a velka spokojenost. Neni to takovy fadni, jako normalni palanda a zabere to o trochu min mista. Da se to v pripade potreby rozlozit na dve normalni postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.13 15:37

@Verca1989 Plánuji tuto sestavu aby měli pak na dlouho, proč ne. Spodní postel se bude moc dát oddělat tak kdyby pak chtěli soukromí tak si to můžou přestavět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
1.10.13 20:26

@ježourek x.x.x a jak dlouhé postele to jsou? Vypadá to pěkně, jen mě uplně nějak nesedí klasické dřevo. @mona77 díky za tip, to se mi líbí. Když přesunujete z dětské postýlky, tak rovnou do klasické veklé nebo kupujete nějakou mezivelikost? Nepadají z toho děti (že nějak v noci přelezou zábranu)? Syn je docela cestovatel, tak se toho trochu bojím..Taky má naučeno, že ho dám do postýlky a on si tam chvilku leze, háže sebou a pak usne - sám, aniž bych uspávala. Docela mi to vyhovuje, tak se s přechodem na velkou postel bojím, že bude furt vylézat :| pokud ho dám k nám do postele, tak minutku neposedí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
1.10.13 20:47
@ježourek x.x.x píše:
Toto si necháváme dělat my

Mohla bych poprosit o kontakt na výrobce? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.10.13 08:34

Já mám ráda masiv. U toho mám jistotu, že děti můžou nábytek ničit jak chtějí a on to vydrží. :) Posílám inspiraci na nábytek do pokojíčku: http://www.seart.cz/junior-k-6.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.13 09:30

@Janinam Nikdo to bohužel nedělá, našla jsem inspiraci na netu a necháváme si to dělat od truhláře. @jowana Ano jsou to poslete 200×90 klasická velikost, nebudeme mít tuto barvu jak je na obrázku, u truhláře si mohu vybrat jakou chci i kombinaci barev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
2.10.13 10:41

Zarizovali jsme teprve nedavno, tak nemam urcite vsechna pro a proti vychytany, ale mne osobne vadi palanda, bohuzel to neslo jinak, kvuli mistu. Kdyz jsou deti nemocne nebo staci jen kdyz je chci prikryt, dat pusu, musim proste vlezt do postele. Kdyby byla moznost samostatnych posteli, byla bych spokojenejsi. Deti jsou ale nadsene i mne se nabytek libi, ale..:). Ocenuji rohovou skrin. Mame Mia line, odkaz mi z tel. nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.10.13 11:15

Ahoj, též se chystáme dělat dětský pokojík, jelikož pokoj je dost velký, tak na jedné straně máme naplánovanou šatnu. zatím jsem našla tuto postel, která se mi líbí: http://www.idea-nabytek.cz/…RINELLA-8806?… a s barvou si nejsem moc jistá, rozhodně nechci nic divokého. Tak uvidíme, co vymyslíme, zatím se v pokoji dělají nové zdi… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
2.10.13 11:25

Budu ráda, pokud sem dáte některá i barevné provedení (sladění), klidně jen odkazy, kde se vám co líbilo, čím se necháváte inspirovat.
@samida taky bych asi měla radši 2 postele, ale pokoj není zas tak velký a myslím, že je lepší, když budou mít pak víc místa na hraní..do budoucna, když se tam pak dá i nějaký stůl, tak by tam nebylo asi k hnutí. Je to pokoj cca 3,3m x 4,5m (možná 5).
A jak se díváte na pořizování 2 postelí, když dítě je zatím jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LN
15521
2.10.13 13:34

@jowana tak já ti sem dám odkaz opravdu jen pro inspiraci na galerii firmy, co nám dělala kuchyň, musíš zarolovat níž, tam jsou dětské pokoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný