Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dneska jsem hledala své oblíbené náušnice a chytl mě při tom amok
samozřejmě jsem je nemohla najít. Mám náušnice, šperky, řetízky apod. všude. Asi ve 2 šperkovnicích uložené v koupelně, další cetky mám v obýváku v dalších 3 krabičkách ve skříni. Mám tam vše tak poházeno, přinejlepším rozdělé náušnice v těch malých uzavíratelných sáčcích. A tak by mě zajímalo, jak je máte uložené vy? Taková ta moderna, že bych je měla vystavené všechny u nebo nad toaletním stolkem apod. u mě nehrozí. Po malou dceru by to byl vyloženě magnet
Díky za tipy…
Měla jsem tohle pověšené na dveřích v ložnici. Bylo to fajn, ale bohužel kluk z toho měl noční můry. Takže jsem se opět vrátila k nepřehledným krabičkám.
http://www.pepa.cz/…Klarka/Zboží/-Jewelry-Organizer.jpg
Já jsem si vyrobila ze dřeva takovej stojánek, mam ho celkem vysoko na knihovně… cca těch 120 čísel nad zemí…ale pravda, že zatim neni, koho by to táhlo
![]()
V krabičce, vysoko tak, že tam syn nedosáhne. Budíž Ti to inspirací.
![]()
Sperky mam v loznici na polici, ktera je dostatecne vysoko. Mam je bud pohazene, anebo kdyz me chytne uklizeci nalada, tak to vsechno poschovavam do sperkovnice. Drive jsem mela sperkovy stojanek z lega, ale protoze se nam v byte moc prasi, tak jsem to zrusila, ale dlouho jsem to oplakavala
dokonalejsi sperkovnici jsem nikdy nemela ![]()
A napadlo Vas zensky, ze timto tady nahravate nejakemu zlodejickovi, aby sel najisto???
![]()
@blaziinek píše:
A napadlo Vas zensky, ze timto tady nahravate nejakemu zlodejickovi, aby sel najisto???![]()
![]()
![]()
jako že víme odkud každá je a ostatní si zajdou pro šperky
![]()
@blaziinek píše:
A napadlo Vas zensky, ze timto tady nahravate nejakemu zlodejickovi, aby sel najisto???![]()
![]()
![]()
A strašně se mi líbí takovéhle různé dřevěné krabičky, šperkovnice.. s motivem levandule. http://www.levandulovykramek.cz/…45381869.jpg
Ale nechce se mi utrácet.
Možná napíšu Ježuchovi. ![]()
Já v šuplíku u kosmetického stolku, mám to šíleně nepřehledné a zamotané do sebe
Musím s tím něco udělat.
Myslím, že zloděj by si na té mojí bižuterii moc nevydělal
Rozhodně žádné brilianty nevlastním.
@lucenka píše:
@Clarkia to vypadá pěkně, mám trochu úchylku na levanduli
Jo, no vidíš.
Tak škoda, že to hodilo rovnou tu fotku, a ne odkaz, ale mrkni na web: www.levandulovykramek.cz Já bych nakupovala až bych brečela. ![]()
@blaziinek píše:
![]()
![]()