Kde a v čem máte uloženy šperky, náušnice apod.

Da.
77
30.9.13 19:28

Kde, v čem máte uloženy šperky - náušnice apod.

Dneska jsem hledala své oblíbené náušnice a chytl mě při tom amok :) samozřejmě jsem je nemohla najít. Mám náušnice, šperky, řetízky apod. všude. Asi ve 2 šperkovnicích uložené v koupelně, další cetky mám v obýváku v dalších 3 krabičkách ve skříni. Mám tam vše tak poházeno, přinejlepším rozdělé náušnice v těch malých uzavíratelných sáčcích. A tak by mě zajímalo, jak je máte uložené vy? Taková ta moderna, že bych je měla vystavené všechny u nebo nad toaletním stolkem apod. u mě nehrozí. Po malou dceru by to byl vyloženě magnet :)Díky za tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
30.9.13 19:29

Ve šperkovnici na nejvyšší polici v koupelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.9.13 19:32

Měla jsem tohle pověšené na dveřích v ložnici. Bylo to fajn, ale bohužel kluk z toho měl noční můry. Takže jsem se opět vrátila k nepřehledným krabičkám.
http://www.pepa.cz/…Klarka/Zboží/-Jewelry-Organizer.jpg

• Citovat
  • Upravit
5768
30.9.13 19:32

Já jsem si vyrobila ze dřeva takovej stojánek, mam ho celkem vysoko na knihovně… cca těch 120 čísel nad zemí…ale pravda, že zatim neni, koho by to táhlo :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.9.13 19:43

V krabičce, vysoko tak, že tam syn nedosáhne. Budíž Ti to inspirací. :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
30.9.13 19:44

Sperky mam v loznici na polici, ktera je dostatecne vysoko. Mam je bud pohazene, anebo kdyz me chytne uklizeci nalada, tak to vsechno poschovavam do sperkovnice. Drive jsem mela sperkovy stojanek z lega, ale protoze se nam v byte moc prasi, tak jsem to zrusila, ale dlouho jsem to oplakavala :,( dokonalejsi sperkovnici jsem nikdy nemela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blaziinek
30.9.13 19:47

A napadlo Vas zensky, ze timto tady nahravate nejakemu zlodejickovi, aby sel najisto??? :zed: :zed: :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
6536
30.9.13 19:49
@blaziinek píše:
A napadlo Vas zensky, ze timto tady nahravate nejakemu zlodejickovi, aby sel najisto??? :zed: :zed: :zed: :roll:

jako že víme odkud každá je a ostatní si zajdou pro šperky :zed: :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.9.13 19:50
@blaziinek píše:
A napadlo Vas zensky, ze timto tady nahravate nejakemu zlodejickovi, aby sel najisto??? :zed: :zed: :zed: :roll:
:pankac: :lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.9.13 19:50

@lucenka

Mám též! Super :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.9.13 19:53

A strašně se mi líbí takovéhle různé dřevěné krabičky, šperkovnice.. s motivem levandule. http://www.levandulovykramek.cz/…45381869.jpg :oops: :D Ale nechce se mi utrácet. :roll: Možná napíšu Ježuchovi. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.9.13 19:54

@Clarkia to vypadá pěkně, mám trochu úchylku na levanduli :)

• Citovat
  • Upravit
11689
30.9.13 19:56

Já v šuplíku u kosmetického stolku, mám to šíleně nepřehledné a zamotané do sebe :oops: Musím s tím něco udělat.

Myslím, že zloděj by si na té mojí bižuterii moc nevydělal :D Rozhodně žádné brilianty nevlastním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.9.13 19:56
@lucenka píše:
@Clarkia to vypadá pěkně, mám trochu úchylku na levanduli :)

Jo, no vidíš. ;) Tak škoda, že to hodilo rovnou tu fotku, a ne odkaz, ale mrkni na web: www.levandulovykramek.cz Já bych nakupovala až bych brečela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.9.13 19:57
@blaziinek píše:
:mrgreen: nemám žádné šperky, nemusím se bát :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný