Kde a v čem máte uloženy šperky, náušnice apod.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
30.9.13 20:35

Já měla takový dřevěný pořadník, původně to byla součást nějaké dárkové sady se svíčkami :lol: Během stěhování partner řekl, že se to do koupelny nehodí a jelikož měl pravdu, tak se to vyhodilo a nemám nic, ještě jsem moje cetky ani nevybalila, mám vytažené jen dvoje naušnice a ty mám hozené na stole. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
30.9.13 20:36

V trezoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
30.9.13 20:39

Mimochodem, když už by se k někomu ze zde přispívajících dostal zloděj, tak by asi neměl problém ty šperky najít i bez návodu. Oni nejsou zas tak hloupí, vědí kam to lidé strkají.
Jo a televizi máme v obýváku, kdyby to nějakého zloděje zajímalo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.9.13 21:02

Mám je ve šperkovnici. Ta stála v ložnici v poličce nad postelí, nicméně i tam se už nezbedný synátor dostane, takže jsem je uklidila do skříně, kde mám oblečení, na nejvyšší polici a snad to tam chvíli vydrží. Zatím ani netuší, že to tam je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25206
30.9.13 21:04

Mám to k krabičce na čaje - bižuterii a zlaté a pozlacené věci v takové malé krabičce :) Vše vysoko a vím, kde co najdu.
Něco podobnýho: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Da.
77
30.9.13 21:21
@avm3 píše:
Mám to k krabičce na čaje - bižuterii a zlaté a pozlacené věci v takové malé krabičce :) Vše vysoko a vím, kde co najdu.
Něco podobnýho: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :)

To je taky super tip, krabici takovou mám, ale nevyužívám ji, moc na čaje nejsme. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Da.
77
30.9.13 21:23

No, mohla jsem se zeptat jinak, přiznávám. Místo šperky jsem měla uvést bižu, cetky.. Ale jelikož doma žádné cennosti nemám, fakt mě to nenapadlo :)vy - co doma drahé kamení máte, vy samozřejmě nepiště nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25206
1.10.13 12:17
@Da. píše:
To je taky super tip, krabici takovou mám, ale nevyužívám ji, moc na čaje nejsme. Děkuji.

To já čajová jsem, ale dostala jsem na Vánoce stojatou hezčí krabici, tak tady ta šla na bižu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25206
1.10.13 12:23
@Mína13 píše:
Mám to v plastových krabicích i IKEA, které mají vevnitř přihrádky… skvěle se v nich udržuje pořádek a jsou fakt levné… mám jich asi 5 :palec:http://www.ikea.com/…ts/80100029/

Já bych bižuterii do plastové krabičky nedala… nějak by mi to nešlo přes srdce :mrgreen: Ale jako tip zakladatelce určitě dobrý :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.10.13 20:45

@avm3

já toho mám tolik, že kdybych měla mít na každou cetku šperkovničku nebo krabičku, tak mám plnou ložnici krabiček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25206
1.10.13 21:14
@Mína13 píše:
@avm3já toho mám tolik, že kdybych měla mít na každou cetku šperkovničku nebo krabičku, tak mám plnou ložnici krabiček :mrgreen:

Já nemyslím vyloženě šperkovnici, ale třeba dřevenou krabičku, nebo tak něco. Prostě nemám plasty ráda :) Ale nic proti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.10.13 06:51

@avm3

v pohodě :hug:
mně zase plasty plasty nevadí… krom toho mi vyhovuje, že jsou ty krabičky modré, protože se mi hodí do ložnice, kterou máme bílo modrou… dřevěné doplňky by se mi tam nehodily… máme totiž bílé komody a skříně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25206
2.10.13 08:35
@Mína13 píše:
@avm3v pohodě :hug:
mně zase plasty plasty nevadí… krom toho mi vyhovuje, že jsou ty krabičky modré, protože se mi hodí do ložnice, kterou máme bílo modrou… dřevěné doplňky by se mi tam nehodily… máme totiž bílé komody a skříně

Jasně. My jsme zase na dřevo, hodně věcí doma máme z masivu :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
2.10.13 08:38

Nic takovýho nevlastnim, takže nemusim řešit problém s uskladněním :lol:

• Citovat
  • Upravit
25206
2.10.13 08:39
@Acinore píše: