Jak pečujete o koženou sedačku?

585
30.9.13 19:46

Jak pečujete o koženou sedačku?

Zdravím všechny :)

Zajímalo by mě, jak pečujete o koženou sedačku? Máme bílou koženou - hrubá kůže (sedačky Phase). Voskujete? Nebo nějak jinak? Dneska mi ji syn pokreslil propiskou, dala jsem to dolů pampers ubrousky a pak lakem na vlasy. Ale spíš bych chtěla vidět jestli se o ni staráte nějak pravidelně? Já zatím jen otírám Pampers ubrousky.

Děkuji za rady a tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ikyki
30.9.13 20:09

Měli jsme bílou kožnou sedačku, bylo s ní tak strašný práce, že jsem koupily tmavou čalouněnou…dělala jsem s tím vše možné a stejně jsem to neuhlídala

• Citovat
  • Upravit
760
30.9.13 20:10

Ahoj taky si pockam na rady a tipy :-)
Ja zatim cistim vodnim roztokem od HG a kremem take od nich
 HG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
30.9.13 20:13

Špínu utírám vlh. ubrouskem nebo čapnu houbičku s jarem. Jednou za čas umyju houbičkou s ironem aby to stáhlo větší špínu a pak používám nějaké leštidla, něco od hagesanu ale teď nevím přesně jak se to jmenuje neb to došlo - ono se to pak hned nezapatlá. Máme sedačku ve vanilkové barvě takže to trpí, nitě jsou taky světlé, ty vydrbe ten jar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
30.9.13 20:23

Máme bílou koženou od Kleru a podle potřeby otírám vlhkým hadříkem (teď, co malý pochoduje kolem nábytku, to dělám denně) nebo navlhčeným hadříkem s troškou jaru (když tam malý rozmázne nějaké jídlo a pes to ještě olízne). Jednou za dva měsíce manžel vydrbe tím přípravkem od výrobce. Ten nám dali, když jsme sedačku kupovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
30.9.13 20:45

V autopotřebách mají výborné prostředky na kůži. Když jsem ošetřila sedačky v autě, tak se vůbec nešpinily a byly krásně jemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný