V čem vyperete skvrny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1175
2.10.13 08:57

V čem vyperete skvrny?

Ahoj holky, prosím vás v čem doma perete??Jaký používáte prací prášek a co na svrny?? Hlavně teda na trávu, už jsem zoufalá, malej má pořád zelený kolena a nechce to pustit, a i skvrny od kečupu…díky za rady :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.10.13 09:02

@sarynama namáčim předem do vody buď s klasickým mýdlem, nebo ¨žlučovým mýdlem. Tráva pouští bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
2.10.13 09:18

@martina.se Naprosto stejně, před praním beru žlučákem… a co nepustí tak namočím a naházím na sluníčko a zatím zvítězilo nad vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
2.10.13 09:19

Taky na skrvny používám žlučové mýdlo, kam se na něj hrabou přípravky na skrvny ;) a vše pustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.13 09:23
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Naprosto stejně, před praním beru žlučákem… a co nepustí tak namočím a naházím na sluníčko a zatím zvítězilo nad vším.

u mě taktéž.. zatím se neobjevilo nic, co by to mýdlo nezvládlo, i když kluk dokáže být hodně vynalézavý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
2.10.13 09:26

Mně žlučové mýdlo na skrny od čaje /ovocného/ nepomohlo :( Zatím jsem na to nenašla nic účinného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.10.13 09:27

Zlucove mydlo.ze svetle ruzovych teplacku mi vypralo i ostruziny. A hlavne, koupila jsem si novou pracku.Se starou (mela jen 5let) jsem mohla delat i psi kusy a nic. Konecne mi voni i pradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
2.10.13 09:30

Muzu se zeptat kde se da koupit to zlucove mydlo? A da se tim vyprat i mrkev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
2.10.13 09:30

@sarynama Ahoj na trávu byl dobrý Wanish, ale přišla jsem na levnější variantu viz. níž. Jinak peru jen v gelech Persil, Perwol, Ariel,.. :nevim: a nyní prádlo se skvrnami namáčím do odstraňovače skvrn Denkmit z Dmka (kyblík-na bílé i barevné prádlo) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
2.10.13 09:37

Také fleky peru žlučovým mýdlem, i borůvky, ale musí se hned. Jediné co se mi zatím nepodařilo, jsou fleky od lízátka chupachups.

• Citovat
  • Upravit
1949
2.10.13 09:38
@Liddka píše:
Muzu se zeptat kde se da koupit to zlucove mydlo? A da se tim vyprat i mrkev?

v Dm třeba a skrvny od mrkve krásně zmizí po slunění prádla na sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
2.10.13 09:41

@Hvězdinka to vim snazim se davat pradlo ven na zahradu ale co v zime :roll: dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.10.13 09:41

Já zkoušela Vanish na skvrny i ariel na skvrny, potom připravky z dedry a zatím mi to nevypralo, zkusím tedy to žlučové mýdlo, holky a namáčíte do teplé vody? a kolik dáváte toho mýdla? a naj dlouho máte prádlo namočené?…jinak mám pračku 3,5 roku starou a někdy mi přijde že je stará 10let…pořádně mi přijde že nepere, a ted mi blbne ždímání, párkrát vyždíme a potom třeba 5× za se bou neždíme, koukala jsem na filtr a tam nic není, tak nevím čím to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna ženská
2.10.13 09:43

Bílé postříkám savem a vyperu až skvrna zmizí. Barevné namočím a prodrhnu obyč mýdlem. Jelen mi nezabírá.

• Citovat
  • Upravit
101532
2.10.13 09:44
@Liddka píše:
@Hvězdinka to vim snazim se davat pradlo ven na zahradu ale co v zime :roll: dekuju :)

Ale tady nebylo myšleno sušení, ale hodně mokré hodit naplacato na zem… a to jde i v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný