Sušička AEG Lavatherm T75781IHCS - jaké programy?

126
18.8.16 15:41

Sušička AEG Lavatherm T75781IHCS - jaké programy?

Máte někdo zkušenost s touto sušičkou!? Koupili jsme si ji a pořád někam nemůžu vychytat nejvhodnější program… - prádlo mi příjde dost zmačkané a nevím, kde dělám chybu :-( Pořád žehlím :,( Děkuji moc za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1085
18.8.16 15:57

Nejcasteji davam obleceni na bavlnu cupboard dry. Save plenky davam na extra dry. Chce to obleceni hned po skonceni vyndat a slozit, ja uz teda vic jak rok nezehlim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.16 16:56

Já tedy mám sušičku jinou, ale úplně žehlit jsem nepřestala. Ještě tak nežehlím menší kousky pro děti a třeba ručníky, prádlo, kapesníky, bavlněná trička, ale jiné věci většinou přežehlím. Ale já mám ráda pěkně nažehlené věci, i když to vyndám rovnou ze sušičky, tak některé věci mně přijdou trošku pomačkané, a to mně vadí. Jinak většinou suším na bavlnu a ostatní věci na mix. Jsou tam i jiné programy, ale většinou nemám sušičku košil atd. I když jsem to zkusila párkrát dát na ten program košile, tak bych v takové košili ven manžela neposlala. ;)

• Citovat
  • Upravit
10134
18.8.16 17:59

Ma tahle susicka manualni cisteni filtru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
18.8.16 19:45
@Anonymní píše:
Já tedy mám sušičku jinou, ale úplně žehlit jsem nepřestala. Ještě tak nežehlím menší kousky pro děti a třeba ručníky, prádlo, kapesníky, bavlněná trička, ale jiné věci většinou přežehlím. Ale já mám ráda pěkně nažehlené věci, i když to vyndám rovnou ze sušičky, tak některé věci mně přijdou trošku pomačkané, a to mně vadí. Jinak většinou suším na bavlnu a ostatní věci na mix. Jsou tam i jiné programy, ale většinou nemám sušičku košil atd. I když jsem to zkusila párkrát dát na ten program košile, tak bych v takové košili ven manžela neposlala. ;)

Proc anonym? Za to se preci nemusis stydet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.8.16 20:33
@xsaleen píše:
Ma tahle susicka manualni cisteni filtru?

Jj, ma manualni cisteni filtru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.8.16 20:51
@anivbl píše:
Proc anonym? Za to se preci nemusis stydet :)

Právě si říkám, kde je chyba… Zda opravdu nejsem taky jen moc náročná :think: Jsem zvyklá, ze mám prádlo krásně rovné a tady i když ho hned vyndám, rukama uhladím a poskládám, tak je to pořád takové nijaké :? Hlavne větší trička, příp. trička s obrázky. A taky mě vadí, že se mi všechny lemy dole na tričkách obrací nahoru. A to rukama neuhladím ani náhodou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí