Sušička co nesráží prádlo?

591
16.8.16 12:52

sušička co nesráží prádlo?

Zdravím, je nějaká funkce u sušiček, aby moc nesrážela barevné prádlo? Nebo je nějaká značka v tomto šetrnější? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35029
16.8.16 12:57

Sušička sráží prádlo? Máme ji 4 roky a ano, některé věci se za čas trochu srazí, ale jsou to věci už milionkrát prané, dřív (bez sušičky) se mi to sráželo stejně. Může za to spíš asi teplota praní a sušení, než přístroj samotný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
16.8.16 13:02

Stačí u sušičky zvolit vhodný program a neměl by být problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
16.8.16 13:07

Suším vše na syntetiku, zapínám program 2× za sebou a nesrazilo se mi nikdy nic. Akorát ručníky dávám na vysokou teplotu program ručníky, jinak vše ostatní syntetika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.8.16 13:25

Já používám šetrný program a nikdy se mi nic nesrazilo, rozhodně ne nijak zásadně. Je to sice delší než obyčejné sušení bavlny, ale prádlo je v pohodě. Mám zn. Miele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13772
16.8.16 13:26

Máme sušičku rok a nesráží se nám nic. Máme teda nenáročné prádlo, miliónkrát prané. Ale ani u nových věcí jsem žádné sražení nepozorovala. Máme Beko s tepelným čerpadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
16.8.16 13:51

@ewika ja mam taky tento problém. Pokud zvolim jiný program než na bavlnu tak prádlo je nedosusene az vlhké. Snažím se sušit na nejnižší teplotu, ale stejne se prádlo srazí.. A taky nevím co s tim :nevim: Mam Whirlpool a nebyla uplne nejlacinější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
16.8.16 14:03

Tak pokud je to nějaký levný krám a ještě k tomu člověk špatně zvolí program, tak věřím, že to pro prádlo nebude to pravé ořechové a bude ho to ničit :nevim: :nevim:

@Raspusha Před touto značkou nás hodně varovali. Prý se celá značka dost zkazila a montují to někde v Polsku, či kde…

Jinak teda já s tím absolutně problém nemám :nevim: A sušičku máme LG :nevim:
Chtěla jsem Miele, ale žádná se mi vzhledově nelíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
16.8.16 14:05
@AnastazieB píše:
Máme sušičku rok a nesráží se nám nic. Máme teda nenáročné prádlo, miliónkrát prané. Ale ani u nových věcí jsem žádné sražení nepozorovala. Máme Beko s tepelným čerpadlem.

Vložím se také s dotazem. Jaké máš Beko? Já mám teď nově beko dpy 8506 gxb1 a nějak se nemůžeme domluvit. Na jaký program sušíš a co tam nastavuješ? Díky :kytka: Já moc těm symbolům nerozumím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
16.8.16 14:14
@kolik píše:
LG ted budeme po necelych dvou letech vracet. Susicka za 23 tisic a uz jsme ji ctyrikrat reklamovali - zmolky pronikali skrz a kolem filtru do tela susicky a jednou za X mesicu celou susicku ucpaly. Takze servis, rozmontovat, vycistit, no nastesti v zaruce, ale vopruz. Za nas s LG susickou nespokojenost. Ted se rozhodujeme, co dal. Jestli lepsi novejsi LG (prej uz to vychytali) nebo AEG. Miele by byla asi nejlepsi volba, ale to uz je moc drahy, bohuzel.

Mezi tou LG a Miele nebyl zas takový rozdíl. Naše stála 24 a nějaký drobný, Miele byly od nějakých 27. Což už fakt nic není :nevim:
Já ji mám 4 měsíce a zatím teda absolutní spokojenost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
16.8.16 14:23

@Šmoulice ta naše stále hodne nad 20tisic. Všechny spotřebiče od Whirlpoolu byli vzdycky spolehlivé.. Nevím co si o tom mam myslet. Az nas za par let opustí uz půjdu jedine do Miele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
16.8.16 14:24
@kolik píše:
@Šmoulice To uz budes mit asi tu novou RC8155AP3F a tam je to pry vyresene.

Číslo ti fakt neřeknu, to si teda nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
16.8.16 14:26
@Raspusha píše:
@Šmoulice ta naše stále hodne nad 20tisic. Všechny spotřebiče od Whirlpoolu byli vzdycky spolehlivé.. Nevím co si o tom mam myslet. Az nas za par let opustí uz půjdu jedine do Miele..

Nám řekli a ve více obchodech, nezávisle na sobě, že už pár let to není, co to bývalo. A že ji nikomu nedoporučují, jelikož jsou velmi poruchové a neustále jsou na ně reklamace. :nevim:
A je jedno jestli je to sušička, nebo pračka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
16.8.16 14:27
@Šmoulice píše:
Nám řekli a ve více obchodech, nezávisle na sobě, že už pár let to není, co to bývalo. A že ji nikomu nedoporučují, jelikož jsou velmi poruchové a neustále jsou na ně reklamace. :nevim:
A je jedno jestli je to sušička, nebo pračka :nevim:

Diky za povzbuzení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
16.8.16 14:28
@Raspusha píše:
Diky za povzbuzení :mrgreen:

To nám bylo řečeno :mrgreen:
To nemám ze své hlavy :mrgreen:
Jak ji máš dlouho?