Sušička co nesráží prádlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16053
16.8.16 14:26
@Raspusha píše:
@Šmoulice ta naše stále hodne nad 20tisic. Všechny spotřebiče od Whirlpoolu byli vzdycky spolehlivé.. Nevím co si o tom mam myslet. Az nas za par let opustí uz půjdu jedine do Miele..

Nám řekli a ve více obchodech, nezávisle na sobě, že už pár let to není, co to bývalo. A že ji nikomu nedoporučují, jelikož jsou velmi poruchové a neustále jsou na ně reklamace. :nevim:
A je jedno jestli je to sušička, nebo pračka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
16.8.16 14:27
@Šmoulice píše:
Nám řekli a ve více obchodech, nezávisle na sobě, že už pár let to není, co to bývalo. A že ji nikomu nedoporučují, jelikož jsou velmi poruchové a neustále jsou na ně reklamace. :nevim:
A je jedno jestli je to sušička, nebo pračka :nevim:

Diky za povzbuzení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16053
16.8.16 14:28
@Raspusha píše:
Diky za povzbuzení :mrgreen:

To nám bylo řečeno :mrgreen:
To nemám ze své hlavy :mrgreen:
Jak ji máš dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
16.8.16 14:29

Ahoj, mně se tedy nikdy nic v sušičce nesrazilo a to mám docela obyčejnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
16.8.16 14:42
@Šmoulice píše:
To nám bylo řečeno :mrgreen:
To nemám ze své hlavy :mrgreen:
Jak ji máš dlouho?

:think: Uz par let to bude. Tenkrát jsem tolik recenzi nenašla. Dnes se člověk muže podívat na Heureku nebo na Dtest. Dokonce tady se člověk muže poptat.. Dnes je susicka běžnou záležitosti. Tenkrát tím nebyl zahlcenej trh tak jak dnes.. Zkusím to pustit na tu syntetiku a uvidíme. I kdyz u bavlny pochybuji ze se dosusi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13896
16.8.16 15:30

@Ivtcha číslo z hlavy nevím, je to taková trochu menší, na 7 kg prádla. Program dávám normálně myslím „Bavlna do skříně plus“ nebo tak něco, trvá to 3h. Suším všechno dohromady, kalhoty, tepláky, spodní prádlo, trička, ručníky… a všechno je suché, až na taková místa jako pasy u tepláků atd., to je potřeba nechat trošku doschnout.
A žádné piktogramy tam teda nemám, programy jsou normálně napsané. Když mám jen jednu pračku (normálně suším dvě najednou), tak dávám „Běžné denní sušení“, ale ono je to víceméně jedno, stejně to prostě suší, dokud prádlo není suché. Jiné programy využívám jen výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.8.16 15:37

Já mám Beko, sušim vše naplno na vysokou teplotu a nikdy se mi nic nesrazilo. Zhubla jsem a zkoušela jsem některé oblečení srazit - nepovedlo se. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.8.16 15:44
@kolik píše:
Jasne, ze srazi, co to je za otaku?
Jinak aby se pradlo nesrazelo, tak je treba nastavit spravnou teplotu. Obecne cim vyssi teplota, tim horsi pro pradlo. Idealni suseni je studenym vzduchem. Ale spravna teplota podle druhu to minimalizuje.

normální otázka.. přece když nastavím správný program, tak sušička žádné prádlo nesrazí :nevim: a pokud nastavím program špatně, tak za to můžu já, ne sušička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
16.8.16 15:47
@Loudy píše:
Já mám Beko, sušim vše naplno na vysokou teplotu a nikdy se mi nic nesrazilo. Zhubla jsem a zkoušela jsem některé oblečení srazit - nepovedlo se. :-)

Tak mi to pošli :mrgreen: A nebudeš mit co na sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.8.16 18:44

@Raspusha já jsem to s těma whirpoolkama slyšela taky. A tchýně má pračku whirpool a během 2 let 3× oprava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
16.8.16 19:06
@Krista0671 píše:
@Raspusha já jsem to s těma whirpoolkama slyšela taky. A tchýně má pračku whirpool a během 2 let 3× oprava :nevim:

Holky to mi ani neříkejte :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
16.8.16 19:25

Máme necelý rok Beko a sražené prádlo nepozoruji. Ručníky, ložní a spodní prádlo suším na nejvyšší teplotu, ostatní na syntetiku a v pohodě. Ani gumové obrázky na dceřině oblečení se nesloupávají. Vlhké prádlo bývá málokdy a to spíš jen guma u tepláků, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
16.8.16 19:27

@Raspusha Máme pračku Whirpool a už bych do ní asi nešla. Kvalita mě nijak neoslnila. ‚Naštěstí‘ nám příští rok přibude člen rodiny, tak musíme koupit na víc kg prádla :mrgreen: Teď máme jen na 5 kg a je to ve 3 lidech dost na hraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
17.8.16 08:38

Moc vám děkuji, já ji budu teprve pořizovat chci AEG a právě mě bylo řečeno, že tam spoustu věcí nemůžu dát a stejně se srazí, tak jsem si říkala jestli ji vůbec využiji, ale asi jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.8.16 12:58

@ewika máme AEG a jsem spokojená a suším fakt vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie