Sušička Bosch WTW 86563 by

2513
7.2.13 21:50

Sušička Bosch WTW 86563 by

Včera jsme si tuto krásku přivezli domů a pomohlo by mi pár rad a praktických informací. :) Je to naše první sušička a návod bohužel není moc konkrétní, dozvěděla jsem se spoustu rad, jak chránit děti a domácí zvířata, že nemám sahat na kabel mokrou rukou a jakým přesně šroubovákem mám odšroubovat kryt žárovky. :mrgreen: Ale o tom, jaký program pro jaké prádlo nejlépe zvolit se tam toho bohužel moc nepíše, tápu v tom a nerada bych byla zklamaná, mohl by mi prosím někdo poradit? Jaký program nejvíce používáte, jaké máte zkušenosti? Taky vůbec netuším, co by mělo být „jemné nastavení výsledku sušení“ (symbol sluníčko). :think: :zed: Sice jsem se dočetla, že se tam dají nastavit jakési tři stupně, ale k čemu to prakticky má být, na to aby si člověk zřejmě najal detektiva. :evil:
Díky všem, kdo mi poradí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4154
7.2.13 21:56

Používám Mix suché do skříně na trika, spodní prádlo, prostě všechno pro nás i malou, na jemnější a lepší věci zmáčknu peříčko. Vždycky zmáčknu 2× žehličku. Povlečení, ručníky dávám na vyvářka suché do skříně. Jinak nic moc nepoužívám. Sluníčko vůbec netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69109
7.2.13 22:02

Mam od Bosch jiny model, ale ono to ovladani bude podobne. Asi si to nejdriv vyzkousej, zacni od tech nizsich teplot. I kdyz teda ja uz na to kaslu, pradlo peru dohromady a vetsinou pak dohromady i susim a priznavam, ze po mnoha letech se starou susickou nemam problem vsecko prohnat tou nejvyssi teplotou se susenim na absolutni maximum (u me se to jmenuje suche do skrine plus) a nikdy se mi s tim nic nestalo :mrgreen: Kdyz to dam na nejaky setrnejsi program, tak dost casto je pak pradlo jeste lehce vlhke. Takze zacni pozvolna a treba se pak taky otrkas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35939
7.2.13 22:10

Mam podobnou, zatim tyden :-)
Programy vychytany zatim nemam, hlavne se nelekej, ze kdyz otevres behem programu dvirka, ze to pak jede od zacatku, casem se to srovna, ale neni to hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.11.14 21:14

Prosím, máte prádlo ze sušičky Bosch na program „suché do skříně“ suché nebo vlhké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69109
10.11.14 21:19

Naprosta vetsina sucha. Jen pokud tam hodim hodne nerovnomerne pradlo (od kapesniku po tluste latkove pleny), tak ty nejtlustsi vrstvy radsi jeste necham na nejakou dobu vyvetrat, protoze jsou lehounce navlhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.10.15 21:44

Prosím, vidím, že příspěvek je už staršího data, tak určitě už máte zkušenosti a mohla byste i mě poradit na jaký program sušit péřovou bundu? Přesný program tam totiž není, tak nevím který zvolit, ať nic nepokazím, děkuji moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí