Sušička - dvě prádla dohromady

58
25.6.24 09:54

Sušička - dvě prádla dohromady

Dobrý den, možná je to hloupý dotaz. Ale můžu dát do sušičky dvě prádlo různých barev? Např černá a růžová? Nebo je to tak vysoká teplota, že by se to mohlo obarvit, zničit apod? Nikdy jsem sušičku neměla, jsem nováček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3734
25.6.24 09:55

Dělám to naprosto běžné. Peru tedy oddělené a když dokončí druhá dávka prádla, pak to dám společně usušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35931
25.6.24 10:00

V pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.6.24 10:01

@JancaS84 @Švédka87
To ráda slyším, bydlím sama, takže mám od každýho něco. A když operu dvě pračky, nechce se mi to dávat na dva cykly do sušičky. Tak děkuju, jdu na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
25.6.24 10:05

Hazim tam vsechno :D ale kdybych mela asi vylozene jen bile a cerne tak bych to tam nedala. Jeste me napada, do pracky se davaji takove ty ubrousky proti zbarvení, urcite by se daly pouzit i do susky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5931
25.6.24 10:09

Já teda dávám vždy jen jednu pračku do sušičky, připadá mi že sušička je pak moc plná a pořádně to nevysuší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
25.6.24 10:14

Dávám vždy dvě pračky do susicky, klidně i bílou a černou varku dokupy, a vysusi se to úplně v pohodě, aniž by se obarvilo. Jak už se to nepropira vodou jako při prani, tak to už vůbec nebarvi a nic se mi takto neznicilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.6.24 10:19

@mamule42 to je v pohodě, pračku mám na 7kg a není nikdy plná a sušička je na 9kg. A ještě to třídím než dám do sušičky. Věci co uschnou během chvilky, tak dávám na balkon. Koupila jsem sušičku jen kvůli tomu, že je letos jaksi na prd počasí, pořád je vlhko a když jsem nechala prádlo doma, bylo vlhko a vzduch na dvě věci. A když jsem dala na balkon, tak to nikdy pořádně neproschlo, na balkon mi svítí až od půl 4 odpoledne, takže sice to prádlo profouklo, ale večer jak se zatáhlo a začalo být vlhko tak většinou to prádlo zatuchlo. Hlavně kapuce u mikin atd :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
25.6.24 10:24
@Kvet1ka píše: Více

běžně suším společně několik várek prádla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5931
25.6.24 10:28
@Kvet1ka píše: Více

Já právě balkon nemám, a jiná možnost než sušička nebyla, Nesuším jen věci které by to nemuseli přežít. I tak máme všichni kolikrát dojem že se mi prádlo v sušičce sráží :lol: Ale nedám na ni dopustit, holky jsou tak rozmazlený že mi večer hodí prádlo do pračky se slovy, že to budu mít do rána suchý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15427
25.6.24 10:30

Já to většinou nedělám. Při instalaci sušičky mi technik říkal, že se tím na energii nic neuspoří :nevim:. A mně přijde prádlo míň zmačkané, když sušička není úplně plná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
25.6.24 10:37

@mamule42 srazí se, to není dojem, ale realita. Setkávám se pravidelne i s tím, že s tím pocita výrobce dětského oblečení, takže když věc koupím, přijde megavelka a po vyprani a vysušení je velikost akorát, jakou jsem koupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.6.24 11:31

@Semtex začala jsem cvičit, tak snad to bude v pohodě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie