Sušička Lg na jaky program susite?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
11.10.16 13:55

@Devuska Děkuji… no, takže ohledně kondenzátoru chytřejší nejsem :) buben tedy vzít nerezový…

ten program osvěžení oděvů - sice nepoužíváš, ale je tam…??

ty ručníky - můžeš to vyzkoušet… ale budu ráda, když mi napíšeš, jaký krátký program tam je.

zkusím na netu najít návod k použití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.10.16 13:57

@Devuska jak dlouho trvá sušit na program smíšené (nebo mix)… je to také dost suché jako když sušíš na bavlnu?

ještě ke kondenzátoru - prý se musí dvakrát ročně ještě nějak vyjmout a pořádně vyčistit - prý autorizovaný servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
11.10.16 17:23

JÉ, JÁ JÍ DNES OBJEDNALA, TAK JSEM ZVĚDAVÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
12.10.16 10:31

Byla jsem včera na prodejně vyzvídat… od LG dost odrazovali - kvůli tomu uzavřenému kondenzátoru.

Doporučuje AEG s mřížkou - která se vysavačem vysává - kontrolka ukáže, kdy je to potřeba vysát.

tak jsem z toho jelen… zase nic nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
12.10.16 10:36

@3HE nasla jsem na strankach LG navod jak to vycistit. Pouzitelnost jsem nezkoumala, ale prinejhorsim,.. Dala jsem si do porovnani susicky v tehle cenove kategorii v nabidce Datartu a proste tahle vyhrala. Taky na Heurece patri mezi top. Na krame me na to upozornovali, ze u tech AEG je to vyhoda. Borec co me to instaloval mi zase chvalil vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
12.10.16 10:41

@Devuska můžeš sem dát odkaz na ten návod na čištění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
12.10.16 10:44

@3HE jsem na mobilu, nemuzu. Nasla jsem to pres hledani navodu tehle susicky. Nebylo to nijak komplikovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
12.10.16 12:56
@Devuska píše:
@3HE jsem na mobilu, nemuzu. Nasla jsem to pres hledani navodu tehle susicky. Nebylo to nijak komplikovane

díky, zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
14.10.16 11:23

Tak ještě nemam ani dosušeno a už sem objevila 1 minus. Detsky zámek plati jen na panel, ale ne na dvířka. Dcera zmackla dveře a bylo po suseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.7.17 08:02

Ahoj, mám nově sušičku LG eco dry a asi ji neumím používat nebo je něco špatně. Včera jsem sušila oblečení na smíšené prádlo a původně mi to ukazovalo hodinu a nakonec to sušilo pomalu tři hodiny (párkrát jsem zkoušela a opravdu to prodlužovalo proto, že prádlo stále bylo vlhké). Pak jsem vyprala ručníky, také teda plnou pračku, v sušičce bylo přes půl bubnu plné a sušilo to asi 6 hodiny na bavlnu a extra suché. U oblečení dávám do skříně.. čím to je? Mám pračku i sušku na 7 kg, tak mám dávat méně prádla? Půlku? Třičtvrtě? A jaké programy? Třídím podle barev, peru dohromady bavlnu i syntetiku.. Peru zvlášt světlé, tmavé, ručníky + fusekle, montérky.. Prosím o radu, nějak si s tou svojí novou BFF nerozumíme asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
25.7.17 08:21

Ty jo, 6 hodin suseni?! Ja mam pracku na 5 kg a nekdy, kdyz je uplne plna, tak to taky trva dele. Takze to tim mnozstvim nejspis bude. A nesmis zapomenout to pradlo pred susenim roztrepat, at neni po zdimani zmuchlane. Nekdo jeste do susicky pridava tenisaky, aby pradlo behem suseni proklepavali.
At se brzy zkamaradite, ja bych ji nevymenila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
25.7.17 08:31

Ahoj, já mám LG na 9kg sušičku, na 7kg pračku. Suší skvěle. Přišlo nám, že musíme vzít tu sušičku na víc kg než pračku, jelikož je to mokré. Suším nyní tak, že vyndám těch pár věcí, co nejsou bavlna, a suším na program Objemné prádlo - rychlé sušení. Dřív jsem sušívala na Bavlna - rychlé sušení, ale tohle je rychlejší a řekla bych i vyžehlenější. Dávám tam ještě vždy jeden ten ubrousek do sušičky, jde to pak lépe složit. :palec: Jo a to Smíšené prádlo mi taky přišlo jako blbý program, taky dlouho mokré, nichts für mich :mrgreen: Ovšem já nesuším běžně syntetiku, těch pár věcí, co mám, rozvěsím po bytě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.7.17 09:14

No já bych ji taky vzala větší, kdybych vybírala v elektru, ale nejsme na tom momentálně finančně tak, abych si řekla „jdu si koupit sušičku“, tuhle mám od kamarádky bratra, jeho manželka radši sušila normálně než v sušičce a tak je téměř nepoužívaná i když dva roky „stará“. Takže asi teda musím dávat méně prádla, otázka je o kolik.. 3/4 pračky nebo raději polovinu?

Jinak já nějak nezkoumám složení oblečení, ale pochybuju, že všechna trika jsou 100 % bavlna, tak nevím, aby se to nesrazilo? Zatím se to teda nesrazilo ani po těch třech hodinách :lol: Těch 6 hodiny byly ručníky a je fakt, že pračku jsem naplnila prostě jak jsem byla zvyklá úplně..

Mám programy bavlna, objemné i rychlé sušení, který je tedy nejlepší a zároveň to nesrazí? :D U té bavlny můžu navolit sušení na žehlení, do skříně, velmi a extra suché - to je teplota nebo prostě vše suší jednou teplotou jen jinak dlouho? Dávám u oblečení do skříně a u těch ručníků velmi suché.. U toho objemného a rychlého si tohle navolit nemůžu..

No vůbec to s ní neumím asi, ale už teď vím, že je to moje životní láska, mám černý oblečení bez bílých psích chlupů a měkké ručníky :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
26.7.17 16:43

Tak stále se sušením stejný problém, dnes jsem sušila pár ručníků (asi půl pračky) a opět bezmála pět hodin. Asi bude něco rozbitého :( Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
26.7.17 17:49

A na jaky program? Nedavas tam neco zbytecne moc setrneho?

Jeste muzes zkontrolovat filtry, vysat vysavacem, co pujde…jestli nekde dva roky stala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí