Sušička Lg na jaky program susite?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dala jsem program bavlna a u tý můžu zvolit ještě jak suchý, tak velmi suché. Přítel ji teď důkladně pročistil, vysál co se dalo, každou skulinu, jen ještě jsem někde četla, že se čistí kondenzátor (nevím jestli i u tý naší) a to nemůže, páč by to musel rozebrat a vyndat i buben.. Ale tak vyprala jsem pár kousků oblečení a zkusím to smíšené prádlo a suché do skříně, schválně, jestli to potrvá tu hodinu, jak má nebo déle..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
5 hodin by to trvat nemělo. U většiny je filtr u bubnu a druhý dole jak bývá u pračky výpusť na vodu, jsou tam taková dvířka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádný druhý filtr nemáme, žádná dvířka.. Ani v návodu není o druhém návodu nic..
Teď jsem dala sušit a už to suší hodinku a protáhlo se to o půl hoďky, tak uvidím.. Je tam pár kousků, ale ještě vlhké.. Když se to z hodinky protáhne na dvě, tak dejme tomu, ale snad to nebude zase dýl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mas k tomu navod nebo vis jaky je to typ? Vypada to, ze to nesusi jak by melo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navod mam a opravdu tam jiny filtr neni.. Ale pisou tam, ze vlhko v mistnosti prodluzuje suseni, nenapadlo me, ze o tolik. Kazdopadne jsem si dnes chatovala s technickou podporiu lg a tam mi to potvrdili.. Jak blbec jsem tahala 60 kg susicku sama s koupelny do kuchyne a dala susit asi polovicni pracku na ten program smisene pradlo. Mel trvat hodinu a prodlouzil se, ale jen o 25 min, takze to vypada, ze to opravdu pomohlo.. Jen mi ted stoji uprostred mistnosti, tak ji musime najit misto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebovala bych poradit. Pořídili jsme sušičku LG RC8* EU2VW a ted řeším jestli se v ní dá sušit nepromokavá prostěradla. žádnou cedulku jsem nenašla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nepromokavá ze zásady do sušičky nedávám - zkusila jsem jednou a zničila jsem tu nepromokavou vrstvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa
aha, tak to je škoda a zkoušela jste tam dávat do sušičky i věci které do ní jít nesmí? Myslím tím různé oblečení které má na štítku přeškrtnutou sušišku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oblečení nesuším, jen velké kusy - povlečení, ručníky, ubrusy a tak. bohužel neporadím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aknel227 ano, já tam dávám i věci, které mají sušičku přeškrtnutou. většinou to přežije, něco ne. A razím heslo, že co nepřežije sušičku, doma nechci (týká se zejména věcí na běžné nošení). ale mám pár kousků, které tam fakt nedávám, jako velmi jemné halenky, svetry nebo většinu svých šatů. Ty suším na ramínku nebo položené na sušáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě se chci zeptat někde jsem četla že by se neměla dávat aviváž když se dává prádlo do sušičky. Je to pravda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit