Sušička mi scvrkává věci
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička mi scvrkává věci
Zdravím, jak už z nadpisu vyplývá, sušička mi hrozně zmenšuje věci, hlavně ty dětské, tričko o 7 cm kratší, to samé legínky 🫣, chápu že tam nemám dávat věci z pepca, ale teď mi to udělalo i u HM, Nextu. Některé věci zase naopak dobrý.
chtěla jsem se poradit, jestli nedělám něco špatně, protože program studený vzduch tam vůbec nemám, co jsem zkoušela googlit, co někdo radil a tak všechno dávám na bavlnu 🤔 Je to špatně? přikládám fotku mojich programů na sušičce, ještě jsem teď u té bavlny koukala, že jde přinastavit, l: skříň, snadné žehlení a sluníčko 🫣, ale na to nešahám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Program bavlna je moc agresivní. Já suším vše na program synthetic, to je na prádlo s mixem materiálů. Na konci případně přihodím 10 minut na dosušení. Nic se mi nesráží…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda susim skoro vse na bavlnu a nesrazilo se mi nic, Haemko vůbec
jediný co, tak se srazil podotýkám že bavlneny svetr z celia
z panske M na dětskou s bídou 152.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Suším vše na jemné (kromě dek, ručníků, povlečení - to hodím na plnou perdu) a nic se mi zatím nesrazilo ani nezmenšilo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já susim na bavlnu do skříně, občas se mi ovsem taky něco srazí. Pomáhá pí vyprání prádlo prohlédnout a materiály jako např. leginy po usušení natáhnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky suším na bavlnu do skříně a dobrý.
Samozřejmě ne všechny materiály tam dávám..ale běžná trika a legíny, mikiny, džíny v pohode
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to hodně i sušičkou, měla jsem Bosch a ta mi srazila hodně oblečení, teď mám Samsung a na bavlnu suším úplně vše, srazila se mi jen jedna sukně za dva roky používání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechno dávám na mix. Mě by stačila sušička s jedním programem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám dva programy (bavlna eco a bavlna), které jsou na maximum kil. Což je těch 8-9 kilo. Ostatní jsou na míň. Potřebuji tam nacpat celou pračku. Nebudu nic přebírat. A přidávám slunce a snadné žehlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechno kromě ručníků a povlečení (ty dávám na bavlnu) suším na MIX a v pohodě.
Nemůžeš přece legíny dát na bavlnu, ta suší na moc vysokou teplotu, vždyť jsou většinou z elastanu a polyesteru nebo je to nějaký mix.
Být tebou tak používám jen Mix, je šetrnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mooc všem děkuji, zkusím změnit teda program a budu dávat teď MIX a uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to nějakej levnej šmejd?
Já mám LG, suším vše a jak se mi chce a nezmenšuje se nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit