Sušička mi scvrkává věci
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máme sušičku Beko a suším na program extra suché a vše v pořádku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus ten mix a uvidíš. Ja se s tím moc necrcam, sušení na bavlnu používám často a nic se mi nesráží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme dražší sušičku, ale i tak suším prádlo na jemný program. Jediné, co se „hýbe“ jsou chlapovi trika. Takové levnější, co má do dílny. Jinak je vše v pohodě.
Jo a ještě mě napadá takový ten ozdobný pruh na ručníku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Suším vše spíš na „tvrdší režim“, nescvrklo se nikdy nic. Dětké oblečení máme z HM tak z 90 %. Mám teda Bosch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sráží se mi vše, ale o tolik jen to kvalitní a čistá bavlna. Suším šetrně a pomalu, ale je to marné. Kdybych sušičku mít nemusela, tak ji nemám, fakt to moc opotřebovává prádlo.
Mimochodem ti lidé, co mi říkali, že se to nesárží, tak když mi přinesli něco, co se jim údajně nesráželo a já donesla tu stejnou věc novou ve stejné velikosti, tak se jim to samotřejmě sráželo o stejnou trošku, jako mě, jen to nevnímali, protože nebyli zvyklí nosit věci tak dlouhodu dobu jako já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariane.B Tak je pravda, že to možná ani nevnímám. Vždycky jsem byla někde mezi S/M a teď už jsem si začala kupovat zásadě jen M. Nevadí mi, že to je volnější a mám tam rezervu, aby se to třeba o ten centimetr srazilo. Podotýkám, že třeba předsrážený len nebo balna se mi ale srazily opravdu jen minimálně. Čím obyčejnější látka a výrobek, tím spíš se to srazilo fest a to klidně jen v pračce bez sušení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušička bavlnu vždycky trochu srazí. Jak tu už někdo psal, není to jednorázově, ale spíš pomalu po troškách. Prostě časem je to oblečení menší, hlavně tedy kratší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariane.B píše: Více
Nesnáším nakupování, tak vše nosím roky, zmenšily se mi poprvé loni jediné pyžamové kalhoty - vánoční levná nabídka, vršek zůstal stejný
Mám druhou sušičku a používám ji od roku 2007 na vše, včetně levných věcí z KiK apod.
Vše suším netříděné na bavlna, suché do skříně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariane.B píše: Více
Mám trička, které nosím roky, a poznala bych, ze jsou kratší. Susim je už nějaký ten rok..po stopadesáte a pořád sedí jak mají. 😊
I od malé věci, u ni bych to poznala asi nejvíc
. A když už ji je tričko krátké, tak je to tim, ze porostla
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám právě sušičku pár let a troufám si říct, že i kvalitní, zkusím změnit ten program 🙏 🙏 Partnerovo trika tam taky hazím všechny a dopadají dobře 😁 ale ty dětské oblečky a hlavně leginy, to je jiná. Pravda, že tam bývá opravdu třeba příměs toho elastanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Elektrolux starý 6 let. Jediné, co se mi sráží, je ozdobný lem u ručníků.
Jinak všechna trička drží velikost. Většinu manželových triček suším už těch 6 let. On nesnáší vyhazování jeho triček, tak je nosí do roztrhání. Spíš i dýl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem dneska zkoušela dát program MIX, ale je jen na tři kila prádla 😁 takže se mi to moc nevyřešilo. I ty ostatní jsou omezený kily, nechápu že tam nemám nějaký šetrný program, např studený vzduchu. Třeba půjde něco nakombinovat šetrného na tom druhém obrázku, co jsem přikládala, asi se budu muset pořádně prolistovat návodem. Protože nevím třeba jaký je rozdíl mezi módem do skříně a sluníčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit