Sušička teče - pomoc!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1089
9.1.11 20:56

Mě se stalo, že jsem otevřela dvířka toho kondenzátoru a vylila se na mě voda. :roll: Po podrobném zkoumání jsem zjistila, že když ho vytáhnu, je pod ním ještě odtokový otvor a ten byl zanešený prachem z prádla. Po vyčištění je po problému. Tak zkus pohledat, možná to bude ono. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kozoroh2004
17.2.13 08:05

Dobrý den. mám novou sušičku AEG 75470AH třetí den a jsem dost rozčarován. Voda z ní vytéká někde vzadu dole a nádobka na kondenzát je prázdná :(
nemáte někdo podobnou zkušenost? co s tím :think:?

• Citovat
  • Upravit
5533
17.2.13 08:58

Ta sušička má vzadu vývod na hadičku pro připojení do odpadu. Máte ji připojenou nebo ne? Musíte si ji nastavit, aby vám odtékala do nádobky. Prostudujte návod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kozoroh2004
17.2.13 09:46

Ano, je tam zapojena červená hadička, která zřejmě vede z kondenzátoru do nádobky. V návodu jsem pouze našel, že ji mám odpojit a připojit dlouhou, pokud chci vodu odvádět do odpadu :?

• Citovat
  • Upravit
kozoroh2004
17.2.13 18:38

Tak i když je sušička v záruce, nevydržel jsem to, vzal šroubovák a podíval se čím by to mohlo být. :think: Odšrouboval jsem vzadu dva kryty a zjistil jsem, že odpor to nebyl :mrgreen:, ale dole je nádobka, do které odtéká voda z kondenzátoru a odtud je následně čerpadlem odváděna do zásobníku v horní části. Tato nádobka byla poškozená a voda z ní vytékala :palec: Teď už jsem jen zvědav za jak dlouho mi to opraví nebo vymění. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1095
24.6.15 21:32
@kozoroh2004 píše:
Tak i když je sušička v záruce, nevydržel jsem to, vzal šroubovák a podíval se čím by to mohlo být. :think: Odšrouboval jsem vzadu dva kryty a zjistil jsem, že odpor to nebyl :mrgreen:, ale dole je nádobka, do které odtéká voda z kondenzátoru a odtud je následně čerpadlem odváděna do zásobníku v horní části. Tato nádobka byla poškozená a voda z ní vytékala :palec: Teď už jsem jen zvědav za jak dlouho mi to opraví nebo vymění. :roll:

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.7.23 13:22

Tak mi dnes sušička kompletně vyplavila koupenu 8o A jestli se chcete zeptat, tak ano, byla kompletně vyčištěná, čistili jsme ji vždy po každém sušení a nádobku s vodou také kompletně vylévali. :nevim: Sušičku jsem kontrolovala několikrát, prádla v ní bylo celkem dost, tak jsem cca co 15 minut chodila, že budu vylévat nádržku s vodou (která má mimochodem ochranu proti přetečnení - po dosažení určité hladiny se sušička vypne s errorem na displeji). No, v nádržce ani kapka. Když jsem po dalších cca 20 minutách přišla, koupelna doslova plavala. Netuším kudy voda tekla ale bylo jí fakt hodně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí