Sušička v šatně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
3.11.15 13:50
@rezulka píše:
@Klementyna Ne, to si nemyslí :) Jen se zkrátka bojí, že z toho bude vlhko.

Tak mu řekni, že všechny baby na emiminu říkaly, že vlhko z toho nebude :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.11.15 13:51
@monrom píše:
Nedala bych. Ze sušičky je teplo, ale takové vlhké, horké a to kondenzuje. Větrání sice pomůže, ale je tu i další věc - pekelně se z ní práší.

8o Co to máš za sušičku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.11.15 13:52

Půjdu proti proudu - určitě bych sušičku do takového kumbálu nedávala. Máme doma sušičku AEG s tepelným čerpadlem a vlhko z ní je fest, máme ji v koupelně a když zapomenu během sušení nechat otevřené dveře, je to uvnitř jako v páře.
V Tvém případě bych se, stejně jako Tvůj manžel, bála zničení oblečení i bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
3.11.15 13:58

Máme kondenzační sušičku v úklidové komoře a je to úplně v pohodě, jsou tam prádelní koše, sklad plen apod. a všechno je perfektně suché, jen je tam teplo ;) z kondenzační sušičky neexistuje možnost úniku páry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
3.11.15 14:00
@monrom píše:
Nedala bych. Ze sušičky je teplo, ale takové vlhké, horké a to kondenzuje. Větrání sice pomůže, ale je tu i další věc - pekelně se z ní práší.

8o to máš nějakou velmi starou, ne?

Máme sušičku v malé technické místnůstce, vlhko z ní žádné nejde a teplo cítím, až když jede po sobě třeba třetí várka jsou zavřené dveře. Jinak stačí mít pootevřeno a krom ševelení bych o ní nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
3.11.15 14:02

Vpohodě, sušička ta kondenzační dělá suché teplo
@renata123 je z ní horko ne vlhko, naopak předchází plísni, to je jen pocit, zkus vlhkoměr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
3.11.15 14:03

Tak opravdu bych ji nedala do šatny, mám ji ve větrané místnosti a i při koupi nás upozorňovali, že je nutné zapnout odsávání nebo otevřít okno. Vlhko z ní nejde, ale velké teplo. Radši místo ještě jednou zvažte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
3.11.15 14:16

Kámoška má sušičku v podobném kumbálu, když suší, tak otvírá dveře do chodby kvůli vlhkosti, jinak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 14:49

Máme kondenzační sušičku asi 2 roky starou, je v koupelně. Vždy asi tak po třech sušení je vidět na vaně, umyvadle a wc prach, prostě na bílé keramice, jinde to viditelné není (např. na mramorových dlaždicích) a musím stírat. Takže z mé zkušenosti bych to dala jen do místnosti, kde je vše uzavřené a prostor se bude dobře udržovat, čistit a utírat. Prach ze sušičky opravdu jde, i když to nemusí být všude viditelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3458
3.11.15 20:59

No tak koukám, že názory jsou různé…to jste mě teda dámy nepotěšily… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
3.11.15 21:03

@rezulka no co tak čtu, tak vesměs by jsme ji tam daly, a ty co ne tak za pádný argument považuji to že ti napráší. Tak teď už si to budeš muset zhodnotit sama. Vlhka se neboj a odvětrávání jen kvůli tomu aby se suška nepřehřívala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3458
3.11.15 21:07

@majka 4 Já jí prostě chci, je nás doma moc a věčně mám v obýváku sušák…Většina z vás je pro, ten prach…no holt si tam nejdřív pořádně uklidím a vytřídím ten binec… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3458
3.11.15 21:09

Jo a prach mám v koupelně vidět neustále, umyvadlo oplachuju kdykoliv jdu kolem něj…Nevim, jestli je to tím, že máme rekonstruovanej byt, nový zdi, malby atd…sice už je to dva roky, ale práší se tady fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3458
3.11.15 21:28

@monrom Jenže mně se ani do tý chodby nevejde, leda bych zbourala vestavěnou šatní skříň… :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
3.11.15 21:52

@rezulka tak to už nepřemýšlej, prostě bude v té úklidovce. Lepší než žádná. Mám ji rok a miluji ji čím dál víc, asi už víc než myčku, ne asi stejně :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný