Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rezulka píše:
@monrom Jenže mně se ani do tý chodby nevejde, leda bych zbourala vestavěnou šatní skříň…![]()
Já ji mám v té vestavné skříni, od Beko s hloubkou 54cm, aby se vešla (právě proto jsme opravdu důkladně sledovali vlhkoměrem, co to dělá, máme tam totiž nataženou i vodu a schovanou pračku a na tom sušičku, manžel nesnáší pračku v koupelně). Ale my teda máme skříň, a vedle jen dveře v kolejnicích, ale za tím žádný skříňový korpus, takže to vypadá jako tři metry stejných skříní, ale část z toho jsou schované spotřebiče.
Taky jsme letos pořizovali, taky mám Beko s hloubkou 54 cm:-D. Máme malý byt a přes zimu sušák v obýváku už mi vadil. Sušička je skvělá, prach nepozoruju, máme jí na chodbě na pračce a v koupelně byl prach stejnej i dřív.
@AnastazieB @zrcadlo @majka 4 Tak do toho půjdu. Taky jsem koukala na Beko, mají celkem dobrý recenze a za slušný peníze, ale měla teda 60 cm.
@zrcadlo @AnastazieB Mohla bych se prosím zeptat, kolik zabere sušička hloubky 54 cm ve „skříni“ na hloubku od zdi? Myslíte, že by vešla do prostoru 55 cm? Děkuji.
@pepavla myslím, že ne, ta moje měla myslím v parametrech 54cm, ale její opravdová hloubka je 57cm. Nevím odkud přesně jí měřili, ale má ještě dvířka do prostoru, které ty tři cm přidávají. Jinak jí mám přiraženou úplně ke zdi, ale zezadu má ještě různé výlisky, které přidávají 4 cm. S tím je to ale těch 54cm, navíc jsou podle mně ty dvířka vepředu. Bohužel si myslím, že s těma mírama výrobce se nedá moc počítat, pokud člověku záleží opravdu na centimetrech. Spíš si to fakt změřit někde naživo.