Svatba 12.12.2012 ve 12.00

Anonymní
17.10.12 12:29

Svatba 12.12.2012 ve 12.00

Ahoj holky, nemáte taky některá plánovanou svatbu 12.12.2012? My čekáme mimčo a nechceme řešit po kom se bude malá jmenovat, tak jsme se dohodli, že do toho praštíme. Navíc se nám tento datum moc líbil… Trošku problém je, že já budu mít přesně měsíc do porodu, tak budeme doufat, že mimčo vydrží a nebude se mu chtít přijít se na nás podívat dřív, abychom to vůbec stihli :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
17.10.12 12:35

Obávám se, že tohle datum bude plné, kdekoliv… 8)
Leda si udělat obřad nějak soukromě..protože co vím, tak data tohoto typu, jsou fakt dost žádaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.10.12 12:40

Taky si myslím, že ten termín bude plný…my se budeme brát v červnu, žádné extra datum a už tak byly u nás všechny soboty zabrané a to nebydlíme v nijak velkým městě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
17.10.12 12:43

Neseď na netu a volej na úřady :-D ale obávám se stejně jako ostatní, že tohle datum bude plné min. půl rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.10.12 12:46

To asi bude plny…ale treba ne:-).a jmeno miminka stejne budes muset vyplnit a tatinek podepsat.bych se trochu bala mesic pred porodem, budes uz i hodne unavena:-)…co pockat a pak mit krasny fotky i s miminkem:-)?ale chapu, ze pro nektery je dulezite se vzit pred ditetem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taneček
17.10.12 12:53

A co 10.11.2012 ve 13.00 h? 8)

• Citovat
  • Upravit
5532
17.10.12 12:56

No, já myslím, že pokud je těhotenství bezproblémové, tak miminko vydrží. A maminka by to mohla vydržet také. Třeba já ještě dva týdny po termínu venku běhala s hrabadlem a odklízela půlmetrové návaly sněhu :lol: :lol: :lol:
Rodila jsem až týden poté :mrgreen:
Jen si myslím, že ten termín už mají lidé zamluvený na rok dopředu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
17.10.12 12:58

A jak vite, ze uz to datum nema zamluveny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 12:59

Také jsem se bála, že už bude plno… Minulý týden jsme to domlouvali a plno zdaleka není - jen ve městě na magistrátu to nešlo, protože to prý má zamluveno muzeum, který plánuje hromadnou svatbu, ale zatím prý nemá žádné zájemce :?: Domluvila jsem to tedy na obecním úřadě v obci kousek od nás a byli jsme 1. :mrgreen: Takže jsme si právě mohli říct i tu hodinu - v pravé poledne :) Asi je to tím, že nikdo nechce svatbu ve všední den (vychází to totiž na středu), což nám nevadí, protože s námi jdou jen svědci (s rodinou to oslavíme i s mimčem někdy na jaře). Po obřadu jen pozveme svědky na oběd a pak rozešleme všem posvatební oznámení i s fotkou :kytka: Takže když nebudu rodit dřív, tak to snad zvládnu. Na sebe si chci vzít jen nějaký svetrový šatičky, punčocha a kozačky, tak snad nebude problém něco sehnat - nikdy jsem netoužila po velký svatbě, takže se i na ten mini obřad těším…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.12 13:01
@taneček píše:
A co 10.11.2012 ve 13.00 h? 8)

To mě taky napadlo, byla bych raději, kdyby to bylo dřív, ale přítel trval na tom prosincovém datu - tohle se mu tolik nelíbilo
:roll:

• Citovat
  • Upravit
11081
17.10.12 13:01

Tak to jsou dobrá zprávy, držím palce, ať vše klapne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 13:05
@anecak píše:
Tak to jsou dobrá zprávy, držím palce, ať vše klapne :-)

Moc děkuju… Snad klapne… Je tedy pravda, že nám to paní trošku rozmlouvala (že chcem jen obřad se svědky), abychom prý nelitovali, ale mně to takhle maximálně vyhovuje (nějak nejsem ráda středem pozornosti) a příteli je to šumák, takže litovat určitě nebudem :)

• Citovat
  • Upravit
4004
17.10.12 13:12

Ahojky, moje kamarádka se v to datum vdává(i v hodinu), tady kousek na zámku a domlouvala to myslím si, až tuhle, to nebude tak horký 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
17.10.12 13:19

A nemá být konec světa? Doufám teda že ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.10.12 13:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nemáte taky některá plánovanou svatbu 12.12.2012? My čekáme mimčo a nechceme řešit po kom se bude malá jmenovat, tak jsme se dohodli, že do toho praštíme. Navíc se nám tento datum moc líbil… Trošku problém je, že já budu mít přesně měsíc do porodu, tak budeme doufat, že mimčo vydrží a nebude se mu chtít přijít se na nás podívat dřív, abychom to vůbec stihli :lol:

Tak to gratuluju a preji hodne stesti :kytka: ja se taky vdavala mesic a pul pred porodem a v pohode jsem to zvladla, unavena jsem vubec nebyla a to nas fotograf honil po stranich a lese kvuli fotkam, ty fotky kde me manzel hladi na brisku apod. jsou krasny ;) taky jsme to chteli stihnout nez bude maly na svete, pac pak nekde vytahovat prsa ze satu a kojit za oltarem to fakt ne :lol: a na jmeno miminka se mne ptali az na prijmu kdyz jsem sla rodit, driv nikdo nic vyplnovat nechtel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný