Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky
Blíží se nakupování a vymýšlení dárků, pro malého mám pár nápadů, ale se starším synem 12 let si lámu hlavu. Všechno co potřebuje ke sportu má.
Oblečení mu radost neudělá
.
Máte nějaké nápady? ![]()
Mě napadá (dle finanční situace) nějaké lego pro velké (takové ty stavby od 12 do x let), počítačová hra, nový mobil, Ipad, knížka, nějaké značkové oblečení, které kamarádi nosí a on nemá, značkový batoh, hodinky, stolní hra, MP3, nové sluchátka…a nebo něco malého a peníze, ať si něco koupí sám.
Ještě mě napadla permanentka do nějakého sportovního centra, foťák, paměťová karta, kredit do telefonu, lístky do kina nebo na nějaký sportovní zápas, nějaký zážitek, encyklopedie…záleží, jaké má zájmy.
@evish knížka,ale jaká? má rád upíry, nebo jsem si říkala něco o drogách,
si pamatuju, že jsem četla děti ze stanice zoo, ale to je asi ještě dost drný, já fakt nevím ![]()
telefon má, pc hru bude kupovat babička, mp4 vyhrál v červnu v Praze, zimní bundu nike už mám vyhlídnutou.
jsem bezradná, loni jsem mu koupila takové ty magnet kuličky, tak to ho chvilku bavilo.
Zážitek hááá to nejni špatnej nápad
jdu pohledat co je tady k mání, jen aby to pak nebral jako za trest
![]()
Mému synovi bude sice teprve 9 let, ale budeme kupovat novou čtyřkolku (to je velký dárek, který má slíbený už dlouho a bude ho využívat celá rodina, takže takový dárek nedárek, ale on si je jistý tím, že ji Ježíšek neunese, tak ji určitě nedostane - to bude překvápko
),MP3 přehrávač (nebo 4? Moc tomu nerozumím
), nové hodinky, společenskou hru, knihu Deník malého poseroutky - prý je to super, tak jsem zvědavá
, nějaké oblečení, protože se chce líbit
, no a vybral si jakýsi tahač s přívěsem - to už asi pro dvanáctiletého nebude
.
Můj syn ještě i moc rád fotí, takže možná bude i nějaký foťák, ale to nevím jistě, máme doma už dva ![]()
Záleží od toho, koľko chceš investovať. Od najnovších vychytávok ako iPhone 5, iPod, iPad, cez PSP, game boy…to je z tých drahších. Lacnejšie varianty Lego pre deti od 12 rokov, Lego Creator veľká sada, nejaký super batoh do školy.
Tak knihy - super je deník malého poseroutky, nebo Dobrodružné výpravy do minulosti. Pak jsou super hry od smart games, jsou pro jednoho hráče a u nás je mastí celá rodina (dospělí úplně nejvíc).
Ještě mě napadly nějaké dětské detektivky, to by mohlo bavit.
A nebo mu kup rovnou čtečku knih a on si stáhne, jakou knížku bude chtít ![]()
Tak jestli cte fantasy, koupila bych Eragon, dalsi dily jsou Eldest, Brisingr a jeste jeden, bichle, ale ctou to jednim dechem
Holky,
obnovuji téma. Co letos kupujete pubošům? Kluk má 15 a jsem trochu bezradná. Mám jen nápad a to sedací vak
, knihu od loňska neotevřel..
@1Luca co ho zajima? Sportuje, hraje hry, cte si nebo ho zajimaji auta, historie,..??