Puberťák - co k Vánocům? :-o

11223
16.10.12 10:28

Puberťák - co k vánocům :-o

Ahoj maminky
Blíží se nakupování a vymýšlení dárků, pro malého mám pár nápadů, ale se starším synem 12 let si lámu hlavu. Všechno co potřebuje ke sportu má.
Oblečení mu radost neudělá :roll:.
Máte nějaké nápady? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
580
16.10.12 10:38

Mě napadá (dle finanční situace) nějaké lego pro velké (takové ty stavby od 12 do x let), počítačová hra, nový mobil, Ipad, knížka, nějaké značkové oblečení, které kamarádi nosí a on nemá, značkový batoh, hodinky, stolní hra, MP3, nové sluchátka…a nebo něco malého a peníze, ať si něco koupí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
16.10.12 10:43

Ještě mě napadla permanentka do nějakého sportovního centra, foťák, paměťová karta, kredit do telefonu, lístky do kina nebo na nějaký sportovní zápas, nějaký zážitek, encyklopedie…záleží, jaké má zájmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.10.12 10:44

Co třeba neocube nebo něco takového :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
16.10.12 10:47

@evish knížka,ale jaká? má rád upíry, nebo jsem si říkala něco o drogách, :think: si pamatuju, že jsem četla děti ze stanice zoo, ale to je asi ještě dost drný, já fakt nevím :?
telefon má, pc hru bude kupovat babička, mp4 vyhrál v červnu v Praze, zimní bundu nike už mám vyhlídnutou.
jsem bezradná, loni jsem mu koupila takové ty magnet kuličky, tak to ho chvilku bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
16.10.12 10:53

Zážitek hááá to nejni špatnej nápad :mrgreen: jdu pohledat co je tady k mání, jen aby to pak nebral jako za trest :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
16.10.12 11:18

Mému synovi bude sice teprve 9 let, ale budeme kupovat novou čtyřkolku (to je velký dárek, který má slíbený už dlouho a bude ho využívat celá rodina, takže takový dárek nedárek, ale on si je jistý tím, že ji Ježíšek neunese, tak ji určitě nedostane - to bude překvápko :lol: ),MP3 přehrávač (nebo 4? Moc tomu nerozumím :lol: ), nové hodinky, společenskou hru, knihu Deník malého poseroutky - prý je to super, tak jsem zvědavá :think:, nějaké oblečení, protože se chce líbit :lol:, no a vybral si jakýsi tahač s přívěsem - to už asi pro dvanáctiletého nebude :).
Můj syn ještě i moc rád fotí, takže možná bude i nějaký foťák, ale to nevím jistě, máme doma už dva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11223
16.10.12 11:22

Hračky už vůbec 8) přemýšlím jakou tu knížku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majkakajka
16.10.12 12:20

Záleží od toho, koľko chceš investovať. Od najnovších vychytávok ako iPhone 5, iPod, iPad, cez PSP, game boy…to je z tých drahších. Lacnejšie varianty Lego pre deti od 12 rokov, Lego Creator veľká sada, nejaký super batoh do školy.

• Citovat
  • Upravit
1418
16.10.12 12:25

Tak knihy - super je deník malého poseroutky, nebo Dobrodružné výpravy do minulosti. Pak jsou super hry od smart games, jsou pro jednoho hráče a u nás je mastí celá rodina (dospělí úplně nejvíc).
Ještě mě napadly nějaké dětské detektivky, to by mohlo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
16.10.12 13:13

A nebo mu kup rovnou čtečku knih a on si stáhne, jakou knížku bude chtít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
16.10.12 13:56

Tak jestli cte fantasy, koupila bych Eragon, dalsi dily jsou Eldest, Brisingr a jeste jeden, bichle, ale ctou to jednim dechem

• Citovat
  • Upravit
11223
16.10.12 17:38

Děkuju za návrhy, pohledám co by se mu mohlo hodit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
21.10.14 14:01

Holky,
obnovuji téma. Co letos kupujete pubošům? Kluk má 15 a jsem trochu bezradná. Mám jen nápad a to sedací vak :nevim:, knihu od loňska neotevřel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
21.10.14 14:06

@1Luca co ho zajima? Sportuje, hraje hry, cte si nebo ho zajimaji auta, historie,..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný