Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chystám se sice až cca za 2 měsíce na firemní večírek, ale skutečně nevím, co si obléci. Co se nosilo v 60. letech zhruba vím, ale v šatníku jsem toho moc nenašla. Dívala jsem se i různě po netu, ale NIC. Pokud něco v bazaru najdu, je to velikost 34 a já mám 38/M. Holky mám doma tyhle šaty, kupovala jsem je na běžné nošení do práce, ale v popisu na netu u nich bylo, že jsou ve stylu 60. let. Myslíte, že by se hodily? Pokud ano, pak ale nevim, jaké zvolit doplňky. Jsou černé a ta druhá barva je taková šedivá. Mám v úmyslu si pořídit širokou čelenku, vlasy natupírovat, výrazné náušnice, korále a náramek. Ale nevím, v jaké barvě. V černé to asi nevynikne. Děkuji
Šaty ok. doplňky bych zvolila ve výraznější barvě…takže jakoukoli, třeba červenou - korále, boty, čelenka - vše červený
Na film Rebelové jsem se dívala minulý týden, ale nic z toho opravdu nemám a ani na netu jsem nic nesehnala. Mají tam hodně pouzdrové šaty a všechno tak barevné.
Souhlas s @Izzz, k šatům bych zvolila výrazně barevné doplňky, nějaké velké korále a náušnice, natupírovat vlasy, výrazné linky a bude to super ![]()
60.léta jsou ještě v celku v klidu, já mám teď v listopadu stužkovák na téma kabaret
To je teprve oříšek abych vypadala slušně a byla co nejvíc jak to půjde zakrytá
ony tam toho na sobě moc nemají (korzet a podvazky)
Takže hned bych stebou měnila ![]()
Opravdu především doplnit barvou - třeba žlutou, zelenou, růžovou, podle toho, co ti sluší. Barevné krátké sáčko nebo bolerko, kozačky by byly super, nebo alespoň barevné punčochy a boty na klínu. Malou kabelku do ruky. A hlavně - tupíruj si, dívko, vlasy, pěkně do drdolu. ![]()
Chtělo by to vysoké barevné kozačky a ve stejné barvě korále, velké plastové kruhy do uší a čelenku. A když neseženeš kozačky, tak lodičky na šteklu.
A k tomu buď drdol nebo pořádně natupírované háro. ![]()
Holky, takže myslíte, že by ty šaty vážně šly? Také mě napadá červená barva, jsem černovlasá, ale bojím se, abych nevypadala jako žena lehčích mravů
. Přeci jen mám ve firmě seriózní zaměstnání. Byla jsem ochotna si i něco na sebe koupit, sice nerada, kvůli jedné příležitostí, ale koupila bych. Už týden projíždím net a skutečně nic. Barevné punčochy asi ne, bojím se, abych nebyla jak od kolotoče. Učes už mám vybraný, natupíruji se vzadu vlasy + čelenka. Měla jsem vybraná tyhle šaty, ale aukci jsem nevyhrála ![]()
Jsou pěkné, ale chtělo by to jít bez podprsenky a to já tedy nepůjdu
. Počítám s něčím kratším, ale tyhle jsou na mě až moc krátké. Ale střih super.
Jsou pěkné, ale chtělo by to jít bez podprsenky a to já tedy nepůjdu
. Počítám s něčím kratším, ale tyhle jsou na mě až moc krátké. Ale střih super.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tyhle taky nejsou špatné.
Tak jsem asi moc náročná, ale bez ramínek taky nechci a asi kratší, maximálně ke kolenům, tyhle jsou dlouhé. Opravdu jsem hledala dlouho, ale kromě těch jedněch šatů, co jsem posílala odkaz, jsem na nic nenarazila. Ty moje z prvního obrázku beru jako nouzovku, ale někdo tu psal, že by šly, tak to jsem ráda.
Vidím to stejně jako Black Orchids. Jenom si neodpustím poznámku. V 60. letech bylo spousta stylů a ve filmu jsou naplácané všechny do jednoho…