Puberťák - co k Vánocům? :-o

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
19.11.14 19:50
@wiki čiki píše:
@aspagi :D jo..vzdy sem to rozbalila v ksichtem a se slovy hm dik :D a cupovala dál :D jeste do tet bych rada takove darky ale bohuzel je 1000 jinych veci ktere potrebuji vice nez pařbu na komp…:( :D

jojo ja na pocitaci nehrala ani nepamatuju mozna naposled tehotna kdyz jsem se nudila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
19.11.14 19:51

Tablet atd neexistuje :D mel dostat notas ale vyvadi takovy sileny veci jako propadani ze 3 predmetu takze musim vymyslet jinou alternativu no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.11.14 19:54
@Janam20 píše:
Tablet atd neexistuje :D mel dostat notas ale vyvadi takovy sileny veci jako propadani ze 3 predmetu takze musim vymyslet jinou alternativu no :mrgreen:

tak doucovani? jako darek? nee to by bylo za trest asi tak hold tablet s podminkou ze na nem bude od tolika fo zolika a zbytek bude venovat skole? dela neaky sport?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
19.11.14 19:54

@aspagi no to já taky…a hlavně mam uplne hroznou grafiku takze tady nic dobryho nespustim..:( kdybych byla bohatá tak bych chtela tu 3D televizi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
19.11.14 19:57

@Janam20 tak pocitacovku :) treba CALL OF DUTY :) nebo prislusendtvi :D jestli hraje zavodni hry tak se mi libi ty volanty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.11.14 19:59
@wiki čiki píše:
@aspagi no to já taky…a hlavně mam uplne hroznou grafiku takze tady nic dobryho nespustim..:( kdybych byla bohatá tak bych chtela tu 3D televizi :D

jo moje grafika je udesna mam notebook starecka jsem rada ze mi na nem jde excell a word a muzu na nem delat seminarky do skoly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
19.11.14 20:02

@aspagi :D jojo :D ale stejnak jak si rikala..na naky pareni neni cas a u me ani nalada. :D obcas si zahraju treba na dobyvatel.cz ale jinak uz se tesim az vyroste syn a budeme parit spolu..trebas kdyz je takovedle pocasi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.11.14 20:03
@wiki čiki píše:
@aspagi :D jojo :D ale stejnak jak si rikala..na naky pareni neni cas a u me ani nalada. :D obcas si zahraju treba na dobyvatel.cz ale jinak uz se tesim az vyroste syn a budeme parit spolu..trebas kdyz je takovedle pocasi :D

jo to ja taky jestli me ale necha s nim parit znas to dej mi klid chci byyt sam atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
19.11.14 20:04

@aspagi tojo :D já jsem furt naivní a myslim ze ja jsem ten moderní tip rodice na kterého bude jednou synáček pyšný :D však on mě vyvede z omylu :D zvlast jestli bude po me :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.11.14 20:06
@wiki čiki píše:
@aspagi tojo :D já jsem furt naivní a myslim ze ja jsem ten moderní tip rodice na kterého bude jednou synáček pyšný :D však on mě vyvede z omylu :D zvlast jestli bude po me :D

jojo to si taky rikam ze jestli po me bude malej tak se mam nac tesit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
19.11.14 20:08

@aspagi :D to jo…hele pubertu snad vydrzime hlavni je aby z toho vyrostli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
19.11.14 20:17

Já navrhuji nějakou kšiltovku pokud nosí a značkovou to si puberťáci mezi sebou cení
Chlapeckou pěknou peněženku
Takový ten řetěz na klíče je u kluků cool
nebo nějakou maxi super tapetu nad postel s něčím oblíbeným, např. s graffiti :palec:
klidně bych koupila pěknou pánskou voňavku, za chvilku bude nahánět holky
značkové boty
pánské digitální hodinky s nějakými funkcemi
volnou vstupenku třeba na zápas fotbalu, hokeje, do aquaparku atp…
Nebo klučičí šperky, pěkný řetízek s náramkem pro drsňáka

o jéje už se těším až bude kluk v pubertě :lol:

• Citovat
  • Upravit
2486
19.11.14 20:22

Ono je hrozne tezke davat tipy na darek nekomu koho vubec nezname…ale rekla bych ze tem pubertakum se furt nakupuje lepe nez treba chlapum ve strednich letech :D s tim mam zase problem ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
19.11.14 20:23
@Janam20 píše:
Tablet atd neexistuje :D mel dostat notas ale vyvadi takovy sileny veci jako propadani ze 3 predmetu takze musim vymyslet jinou alternativu no :mrgreen:

rošťák jeden, napadl mě poukaz na doučování :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
19.11.14 20:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie