Puberťák - co k Vánocům? :-o

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1812
21.10.14 14:07

@1Luca Můj si přeje zážitek - trenažer stíhačky (asi hodina a půl včetně instruktáže). Našel si to a napsal mi i internetový odkaz, abych to náhodou nepomrvila, ale někde jsem to zašantročila, tak z něj budu ještě muset vytáhnout, o co přesně šlo. Jo a pak si ještě přeje hru The Sims 4, novou myš k noťasu a paměťovku do mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
21.10.14 14:09

Taky budu rada za tipy. Nevím co koupit švagrovi (14) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.14 14:10

Taky mám puberťáka (16) - loni chtěl parfém, povlečení oblíbeného fotbal. klubu, oblečení, pc hry a lyže. Letos prý nechce nic, kromě nové grafické karty (ta stojí dost peněz, ale když si na ni část přispěje, tak asi vyměknu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
21.10.14 14:16

@Meeshab hele ale ty zazitky jsou nejvdecnejsi!! ;) my treba mymu bratrovi (20) koupili vstupenky do 3D kina i pro jeho pritelkyni a byli nadseni oba. Je by to normalne ani nenapadlo si tam zajit ;) meli zazitek a my pro ne darek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.10.14 14:47

Taky přemýšlím nad synovcem (12), nic ho nebaví, knížky kupují rodiče, tak asi predplatim motokary, ty prý občas může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
21.10.14 15:10

Také budu nakukovat pro inspiraci, doma mám syna 14 let a o ničem zatím nemluvil, prý ani neví co by si přál. Ale rád vaří, tak jsem přemýšlela o nějakém kurzu vaření, jinak se poohlídnu také o zážitkových programech. Z toho o čem uvažuji bude hra na x-box, který má a hraje (to bude ale nějaká s jeho výběrem). Knížek má doma spousty a nečte moc, ostatní mě zatím nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.10.14 15:14

V 15 jsem dostávala peníze, nebo jsem si rovnou řekla co chci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
21.10.14 15:20

@Deninina - od rodičů peníze? Nebo od ostatních, jako třeba babiček? Určitě než koupit nesmysl který bude ležet ve skříni, tak je lepší ty peníze, ale spíš hledám inspiraci na to co koupit. Mmch ani pro dceru (16 let) mě dárky moc nenapadají, nemám děti které by si něco přály - ale tam to bude třeba poukázka na masáž (loni obrovské nadšení), na nehty, do kadeřnictví…, jako jeden z dárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.10.14 15:31

@Evka73 Já dostávala od všech peníze snad od 13, pokud jsem vyloženě něco nechtěla přímo. Jenže já si stejně vždycky chtěla vybrat, takže mi nezáleželo na překvapení :nevim: Ve 14 jsem dostala snowboard a v 17 vlastní noťas, jinak pokaždé peníze a kosmetiku. Jo a jedna babička peníze nechtěla dávat, tak mě brala do nákupáku, já si navybírala oblečení a pak mi to zabalila :mrgreen: Ale ty poukázky jsou super :-) Peníze jsou nejvděčnější, vím, že hodně lidí je proti a taky záleží na konkrétním dítěti. Někdo peníze utratí za blbosti, já si našetřila na mobil, mp3, nebo na oblečení ( po novém roce jsou výprodeje, tak jsem se vyřádila ) Taky jsem si prostě šetřila jenom tak, abych mohla do kina, nebo jinam. V 16 jsem už byla mým chlapem, tak jsme vyráželi na víkendy apod. takže jsem nechtěla dárky, ale peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
21.10.14 20:55

@snee sportovat přestal ( dělal karate ), na pc čučí na filmy, nečte, nic ho nezajímá, kouří :cert:. Doma ho nemáme, má ho ex. Ale navrhla jsem manželovi koupit volňásky do kina ( jestli se to dá ), to by mohlo mít úspěch, má teď novou kopretinu. Možná ještě poukázku do obchodu s hadrama, peníze by utratil za cigára a nebo za kebab :think:.
Díky všem za inspiraci, hned se mi bude líp usínat. Teď už mi zbývá inspirace pro prarodiče 80+ :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
19.11.14 19:38

Obnovuji diskuzi, prosím o další nápady pro 12 letého pubertaka co ma odpor ke cteni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
19.11.14 19:44

Ahoj holky já být pubertak chtela bych bud nejakou dobrou hru na počítač nebo nejakou technickou vymozenost jako tablet a pod…na to jsem se pod stromeckem vzdy tesila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.11.14 19:45

@Janam20 pocitacove hry? :mrgreen: mobil? tablet? nebo pokud mate hraci konzole mp3 jestli si jste hraje s hrackama tak neakou poradnou hracku…oblecrni ktere si vybere sam? co dela za sport?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.11.14 19:46
@wiki čiki píše:
Ahoj holky já být pubertak chtela bych bud nejakou dobrou hru na počítač nebo nejakou technickou vymozenost jako tablet a pod…na to jsem se pod stromeckem vzdy tesila :D

presne a zadny mekkouse (obleceni)to bylo vzdy uz i s obalem poznat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
19.11.14 19:48

@aspagi :D jo..vzdy sem to rozbalila v ksichtem a se slovy hm dik :D a cupovala dál :D jeste do tet bych rada takove darky ale bohuzel je 1000 jinych veci ktere potrebuji vice nez pařbu na komp…:( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný