Svatba a svědek, kamarádka se zlobí, že jím není

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
148710
5.3.26 21:44
@Anonymous355 píše: Více

Promiň, ale přijdete mi všechny dramatické.

• načítám...
814
5.3.26 21:57

Tak holt aspoň vidíš, jaká doopravdy je.. Asi bych dál neřešila, omlouvat se jí, že nebude svědkyně, to je fakt moc :zed:. A na proslovy bych kašlala, aspoň my neměli žádný. Pokud by se to mělo ještě nějak zvrtnout, volila bych někoho z rodiny a byl by klid. Stejně jde fakt jen o ten podpis, svatba by měla být o těch dvou, co se berou.

• načítám...
956
5.3.26 21:59

Ne, máš jen nějaké zvláštní kamarádky. Moje kamarádka si mě nevybrala před víc jak 20 lety na své svatbě za svědka a bavíme se doteď. Ani jsem se nenaprdla.

• načítám...
76675
5.3.26 22:02
@Anna766 píše: Více

přesně, za dva roky budou rozvedení a tolik patosu kvůli svědkyni

• načítám...
2654
5.3.26 22:08

Boha jeho. Fakt starosti některých lidí na mou hlavu. A to by člověk řekl, že ženská co má už děti by mohla být dospělá. Zakladatelko jestli chce být kamarádka uražená tak ať si je. Ty si jí to už vysvětlila dostatečně aby pochopila, že to nic nevypovídá o vašem přátelství. Holka je to tvoje svatba a středobodem vesmíru máš být v tuto chvíli ty a ne uražená kamarádka. Takže pokud sama sebe staví na piedestal tak jí asi o tebe moc nejde.
Nech jí vychladnout a zařiď se podle toho do budoucna. Na tvém místě bych ji určitě mezi své nejbližší nepočítala.

• načítám...
25179
5.3.26 22:15
@stinga píše: Více
:mrgreen: Kolega z bývalé práce měli velmi hogo-fogo svatbu za 400 000. Chodily spolu pár let. Vydrželo jim to dva roky 8o a už spolu nejsou.
  • načítám...
76675
5.3.26 22:24
@Aries6 píše: Více

podobný případ znám také - před cca dvaceti lety mamčina kolegyně měla neteř, která se vdávala na Slovensko - svatba stála tehdy 200 000 a byla zelenobílá, to barevné ladění bylo také docela novinka tehdy, dělaly se slovenské zvyky, velká paráda -

• do roka byli rozvedení, do dalších dvou let si každý z nich našel nového partnera, byly nové nenápadné svatby, oba měli s těmi novými rychle miminko - takže paráda a honora není vždy to pravé ořechové
  • načítám...
13755
5.3.26 23:03

Jste jak malé děti - je přece jasné, že svědkyně je jen jedna a když je kamarádek víc, tak se musí jedna vybrat. Nechala bych kamarádku naprdnutou, buď to časem přejde anebo prostě vidíš, co v ní je. Nemá tě co „sprdávat“ za takovou blbost. Podle popisu mi připadá jako takový ten typ, co jí do toho nakonec stejně něco vleze a nebude moct přijít.

• načítám...
22043
5.3.26 23:40

Všechno zruš, pozvi dotyčné do kroužku a ať si hodí korunou.

Případně byste mohly udělat losování za přítomnosti státního notáře :mrgreen:

Řešíš resp. řešíte všechny naprosté ptákoviny… Jestli máte v životě jen takové starosti, jsem skoro v pokušení ti tu pohodu závidět :mrgreen:

• načítám...
2654
5.3.26 23:50
@stinga píše: Více

Asi tak no. Znám tedy jen z vyprávění tehdy jsem ještě nebyla ani na světě podobný příběh. Mamky kamarádka měla velkou svatbu sezvalo se příbuzenstvo z celé republiky. Šaty tenkrát šila švadlena z látek propašovaných přes hranice. No a bum asi tři měsíce po svatbě na ženicha praskla nevěra a byl rozvod. Další svatbu měla ta kamarádka za asi tři roky na to. Ta už byla komorní. No a svoji jsou šťastně dodnes.

• načítám...
16292
6.3.26 00:20
@Markéta188 píše: Více

Právě, všecko se tahá ze světa :roll:

• načítám...
16292
6.3.26 00:24
@Klávesa289 píše: Více

Moje nejka měla mini svatbu a taky jsem nebyla za svědka, dokonce jsem nebyla ani na svatbě, fakt meli jen minimum svatbu s par lidmi a ziju, bavíme se normálně :mrgreen: Prakticky mi taky na svatbu nesla. Ne na truc, ale bydlíme každá v jine části republiky a kdyby jela i s rodinou, bylo by to dost financne nákladné, takze asi tak a normálně se bavíme dál :nevim:

• načítám...
16292
6.3.26 00:25

Moc to nevypadá, takové drama 8o

• načítám...
13755
6.3.26 00:43
@Dahlia0409 píše: Více

No to je hrůza, tfuj velebnosti! Samý ty novoty z těch internetů…

• načítám...
TRG
5446
6.3.26 00:54

Možná jste se jen s holkama nepochopily.
Ty sháníš svědkyni na svoji svatbu, ale kámošky si asi myslí, že se nevdáváš, nýbrž pořádáš soutěž v jejich oblíbenosti. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný