Svatba a svědek, kamarádka se zlobí, že jím není

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16187
5.3.26 20:32
@Anonymous355 píše: Více

Kdyz jsem byla dite, nas vatbach vzdy byla družička mala holka. Kdyz se řekne družička a je to dospělá ženská, nejak to vždycky nechapu :think: Nevěsta a zenich, dva svědci a hotovo :think: A neznám, ze by snad byla fronta lidi, protoze jsou vsichni svědci 8o

• načítám...
5.3.26 20:40

Já normálně velké holky na svatbách za družičky měla. Tak jsem si to měla ještě promyslet ale co by to pomohlo stejně bych vždycky první nebo druhé ublížila že jsem si vzala tu druhou tak je to asi úplně jedno. A že jsem nic neřekla, nebylo kdy, po telefonu jsem to říct nechtěla a vidět jsme se všechny stihly na zkoušce šatů a svědkyně založila chat ohledně rozlučky a druhá mi volala proč tam ona přidává lidi a zda je svědkyně.

• načítám...
19784
5.3.26 20:43

Som z toho volaaký zmätený: Ty teda nemůžeš najít svědka, nebo se hlásí dvě a ty nechceš žádnou z nich odmítnout?

Celé mi to přijde, jak problémy předškolních dětí.

Hlavně ať je spolehlivá, ať svatba nevybouchne tím, že jí do toho něco vleze.

• načítám...
5936
5.3.26 20:52
@Dahlia0409 píše: Více

V ČR bylo zvykem mít za družičky děti. Ale jak to tak v dnešní době je, převzali jsme tradici z USA a teď chodí dospělé ženy.

Za družičku mi šly 4 letá dcera s neteří a byla to mega dávka roztomilosti. Lepší jak 5 ženských ve stejných šatech :mrgreen:

Jinak zakladatelko: teď už je pozdě nad tim přemýšlet. Já mám kamarádky 2 a vím, že té druhé by to bylo fakt líto a proto jsem volila za svědka sestru.

• načítám...
148299
5.3.26 21:01
@Markéta188 píše: Více

Mě šly dcerky manželovy sestry, ještě předškolní. Ale i jsem viděla družičky slečny -náctiletá děvčata z rodiny, nebo dospělé źeny, kamarádky, vrstevnice nevěsty. Možností je víc.

• načítám...
5.3.26 21:01

Já sestru nemám ani blízkou rodinu

• načítám...
148299
5.3.26 21:04

A sednout si s kamarádkami a promluvit si v klidu, to by nešlo? Ještě máte do léta času dost.

• načítám...
5.3.26 21:10

To nejde ta jedna se na mě pořád zlobí tak se jí bojím napsat. Dost mě zprdla tak nevím.

• načítám...
1062
5.3.26 21:11
Řekla bych úplně někomu jinému. Mně byl bratr, nemám jiné sourozence, nebyl tak žádný prostor k nějakým dohadům.
  • načítám...
148299
5.3.26 21:15

Tak to bych jí nechala naprdnutou a řekla té druhé nebo si vybrala někoho úplně jiného.

• načítám...
5.3.26 21:16

Však já řekla té první jen nechci ať je ta první naprdnuta

• načítám...
5.3.26 21:22

Jsem opravdu tak hrozná kamarádka? Nechtěla jsem si kvůli svatbě rozhádat kamarádky a kdyby to šlo jsou klidně obě. To bohužel nejde.

• načítám...
5.3.26 21:26

Vím že dvě kamarádky si vzaly taky kamarádku, jedna má sestru a stejně si vzala kámošku a nikdo to neřešil, nikdo nebyl uražený. A to má více blízkých Kanárské

• načítám...
307
5.3.26 21:33

@Anonymous355

Prosím tě, kolik vám je?

• načítám...
5.3.26 21:43

Budeš se divit ale 18 nám bylo už hodně dávno

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat