Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,taky sme měli svatbu na zámku a kouli a jiné srandičky si na nás nachystali až jak sme přijeli k restauraci ![]()
no, jenze prave tam je problem,ze tam budou v restauraci dve svatby,a my jsme prvni a proto tam musime uhanet, aby nas privitali a pak za pul hodky prijede druha…tak jsem myslela udelat neco ve vnitr,po obede.a nevim co.
a co jim nenápadně přivázat nohy pod stplem nebo ke stolu.....
My jsme dostali pod nohy hromadu balónků, který jsme museli rošlapat. V každém něco bylo, většinou mince - dar od kamarádů.
Kamarádka se zase se svým nastávajícím musela k obědu prostřihat obrovským plátnem, kde bylo nakreslený srdce. Tím museli projít. Fór byl v tom, že museli ty nůžky držet spolu a ani jednou je nepřendat. Když pak střihali to srdce směrem dolů, dalo jim to dost fuš! Docela netradiční a vtipný ![]()
My byli na svatbě teď v sobotu. Sestra nevěsty připravila docela zábavnou akci, kdy do 5 l. sklenic od okurek připravila různé „hnusy“ v podobě potravin i nepotravin, do nich naházela 50 KČ, novomanželům zavázali oči a museli si otvorem nahoře ve sklenici (z látky) ty padesátky vylovit v časovém limitu. Je fakt, že to zabralo nějakou přípravu, trochu času tam, ale všichni se bavili (až na závazáné manžele lovící padesátky v tekutých věcičkách
). Akorát se to teda dělalo až v restauraci na hostině, ne hned po obřadu.
SVÉ SESTŘE JSME PŘIPRAVILY PROVRTANOU LŽÍCI,ZTUPENÝ NŮŽ A POKŘIVENÝ ZUBY U VIDLIČKY.SVÁZALI SE PRSTĚRADLEM A JEDEN DRUHÉHO MUSELI KRMIT VOLNOU RUKOU,KTEROU MĚLY OD SEBE.A NEBO JSME NOVOMANŽELOVI NASADILY CHOMOUT (NEBO WC PRKÉNKO),NEVĚSTĚ DALY UZDU A S NÁPISEM NA ZÁDECH NEBO KDEKOLI „TAKHLE S TEBOU BUDU ORAT“SE DOCAPKALY AŽ KE STOLU.DEJTĚ VĚDĚT,CO JSTE POUŽILY Ž NAŠICH NÁPADŮ.
jeee holky,tak to je super,diky moc za napady,myslim,ze se maji na co tesit
,asi ty vsechny napady spojim a je tak na 3hodiny o zabavu postarano..
![]()
Jo, a úplně jsem zapomněla - ty koruny a dvojkoruny jsme museli sbírat chňapkou na nádobí, což je nemožný!!!
![]()
Ahoj,moje segra se vdava v srpnu. bohuzel nebude moc casu na zamku,kde jsem jim chtela pripravit neco tradicniho po obradu jako rezani dreva na koze,nebo pripevnit kouli na nohu…a nic me nanapada,co jim vyvest v restauraci,kdyz to musi byt kvuli casu rychly na zamku. nema nekdo nejaky napad?dekuji vsem.