Svatba - tanec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37132
13.5.24 16:35

Vždyť tancovat nemusi :nevim: třeba kamarád taky netancuje a na svatbu s nama šel, holt tam postaval a pozoroval ostatní, nebo sedel u stolu a bavil se s někým :nevim: já taky netancuju, moje svatba byla horor, tam sem musela aspoň ten novomanzelsky tanec absolvovat :D to už jinak musím mít hodně upito, aby mě někdo dokázal vytáhnout na parket :mrgreen:
Ne, ať jde na obřad, to zvládne par minut a pak podle svého uvážení, muze se s vama jít najist a pak se nenapadne vytratit, vždyť stejně nikoho nebude zajímat kam se poděl :nevim: chápu, ze někomu je mezi lidmi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
13.5.24 17:01

U nas je tradice na každé svatbě takové to taneční kolečko, kde první tanec nevěsty s ženichem pak se rozdělí berou další lidi a pak se to střídá postupně se přidávají další.

A vzhledem k tomu že tam má být více mladých než starších, tak to asi bude hodně taneční.

Zatím je plán takový že svatební tanec bude namísto sálu přímo v zámecké zahradě. A kulturak pak bude přepážkou rozděleny na taneční a hodovní část, ale mě to přijde jako šílené manévry jen kvůli němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
13.5.24 17:03

Právě nevěstě ani tak nejde o obřad ale o tu oslavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.24 17:14
@HornyHippo píše: Více

No tak já předpokládám, že nikdo z hostů, kromě nejbližších lidí, nemusí vědět, proč bude kulturák rozdělený na dvě části :nevim: Nebo to snad nevěsta chodí a všem vykládá, že její bratr má hrůzu z tance a proto bude část, kde se tančit nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21426
13.5.24 17:22

@HornyHippo no jako kdyz tady ctu ty manevry a co vsechno se kolem te svatby resi, tak se te jeho socialni fobii ani nedivim. :oops: V normalni rodine by nikdo neresil, ze nekdo nebude tancit na svatbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
13.5.24 18:17

Jestli nevěstě a ženichovi to jako “šílené manévry” nepřijdou (a evidentně to mají už nějak vymyšleno), tak co je tobě do toho? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.24 19:17
@malákráličice píše: Více

Přesně tak… Nechápu. V některých rodinách se fakt řeší každý prd. Můj manžel třeba tančí na svatbách až později, až když je v náladě :lol: Někdy ani to ne. A že by to někdo řešil? Nebo že by se z toho on sám hroutil? Fakt neee… Naopak se na každou svatbu těší a užívá si ji podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
14.5.24 06:11

Taky bych netančila. A to nejsem asociál. Takže prvně by neměly být na svatbě nesmyslné podmínky, ale především by se měl každý bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný