Svatba v červenci

525
1.6.12 23:36

Svatba v červenci

Ahoj holky,
budu se vdávat 13.července ,a už mi z toho začíná harašit v bedně,pojdte si pokecat o satebních přípravách a nočních můrách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
1.6.12 23:41

Ahoj,hlavně nazapomenout doklady,jako se stalo nám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.6.12 23:42

já se vdávám 30.6. To je za chvilku,ale nějak si to nepřipouštím.Pořád si říkám,že mám ještě měsíc čas.Nemám ještě nic,šaty,boty,prostě nic :D Akorát máme místo a zaplacenou hostinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.6.12 00:33

13. července je úúúúúúúžasnej termín, páč jednak je to v pátek a jednak v pátek mají blázni svátek ..... a jednak 13.6. se prostě uálo okolo mně a uděje ještě moc věcí .....

a co k tmu říct. jaký si to uděláš, akový to máš. Na jedný straně prověřuj, na druhý straně ale zase neblbni, páč vdávat se budeš jen jednou (nebo dvakrát … :nevim: :mrgreen: :mrgreen: ). Možná prostě připravit osnovu tak, aby se co nejblíže přiblížila tomu, jak by sis to přála, současně počítat holt s tím, že dokonalé ti nikdy nebude, a ráno … teda jako toho 13. ..... si prostě ten svůj den užít. Může být, že určité maličkosti se nepovedou, může být, že to nebudou maličkosti, ale ..... :nevim: … asi si říct, co je podstatný. Tuíž to vše osttaní je nepodstatatný. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
2.6.12 07:36

@Cherilin tak to mas jeste casu dost,ja jsem kupovala botky den pred svatbou a jeste se zlomenym palcem :mrgreen: jinak preju tobe i zakladatelce hodne stesti a zadnej stres :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.6.12 07:56

ahoj já se vdávala minulý rik 2. července, ted 13. července budeme spolu 5 let… jinak jsem byla nervozní celý půl roku a den před svatbou to ze mě spadlo… jinak u nás jediný trapas byl ten, že jsem si doma v kuchyni zapoměla kytici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
2.6.12 08:19

Taky už mi z toho hrabe, mne to čeká ode dneška za 2 týdny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
2.6.12 09:00

Mě začalo hrabat den pred svatbou když mi volal svědek že stratil občanku tak jestli mu bude stačit pas… :D Myslela jsem te ho popravim velmi bolestivým způsobem.. :pocitac: :pocitac: :mrgreen: Nakonec jí za další hodinu našel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
2.6.12 10:43

Jé 13.7. mám zrovna svátek :mrgreen: i mi to vyšlo na pátek :mrgreen: A ke konci července se vdávám 8)

Jinak přeji hodně štěstí :kytka:

Příspěvek upraven 02.06.12 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
2.6.12 10:49

Teda to bude svateb :lol: My se bereme 20teho 7. v patek pul roku od zadosti o ruku ;) Ale ja nestresuju, bo je to skoro tajna svatba, vlastne jen obrad, jen se svedkama a dvema rodici 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
2.6.12 11:09

já to mám za týden a od včerejška mám šílenou neurozu :-) k tomu teda přispěla tchyně, která se do všeho sere a dělá scény, jinak by to bylo v poho, tak snad to nějak přežijem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
2.6.12 12:09

My se taky bereme na konci cervence:)
Ale nejak to nehrotim, vubec se o to nestaram 8o
Vsechno dela koordinatorka, jen jsem ted koupila saty pro druzicky a vybereme hudbu. No a v nedeli jdeme koupit obleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
4.6.12 14:49

Ty jo tak koukám že to všechno většina necháváte na poslední chvíly :D já mám doma šaty už od ledna a boty taky tak :D a už máme zařízené víceméně všechno,jenom už oblíknout družičky a objednat kytku …hrozně se těšim ale čím víc se to blíží tím víc jsme nervoznějsí,jinak je vše taky tak nějak podle úřdtsav jenom ta tchýně pořád do něčeho kecá,radí ,vymejšlí :pocitac: tak jsem jí dala za ukol vyzdobu aut at si nepřipadá zbytečná a je docela klid :P Taky počítám s tím že nebude vše uplně dokonalé ale zase doufám že nezapomenem ani doklady,ani kytku a že svědci budou připravení a v pořádku všechno ostatní už se dá nahradit a zamaskovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
4.6.12 14:51
@Emilie píše:
13. července je úúúúúúúžasnej termín, páč jednak je to v pátek a jednak v pátek mají blázni svátek ..... a jednak 13.6. se prostě uálo okolo mně a uděje ještě moc věcí .....a co k tmu říct. jaký si to uděláš, akový to máš. Na jedný straně prověřuj, na druhý straně ale zase neblbni, páč vdávat se budeš jen jednou (nebo dvakrát … :nevim: :mrgreen: :mrgreen: ). Možná prostě připravit osnovu tak, aby se co nejblíže přiblížila tomu, jak by sis to přála, současně počítat holt s tím, že dokonalé ti nikdy nebude, a ráno … teda jako toho 13. ..... si prostě ten svůj den užít. Může být, že určité maličkosti se nepovedou, může být, že to nebudou maličkosti, ale ..... :nevim: … asi si říct, co je podstatný. Tuíž to vše osttaní je nepodstatatný. :hug:

A pročpak se ti to zdá jako užasnej termín? já když jsme s ním přišla domu tak jsem naopak dostala vynadáno že je to pátek 13. ale to mě na ty matrice vůbec ale vůbec nedošlo ..no hold nám to snad bude naopak přát no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
4.6.12 14:54
@Loki01 píše:
My se taky bereme na konci cervence:)
Ale nejak to nehrotim, vubec se o to nestaram 8o
Vsechno dela koordinatorka, jen jsem ted koupila saty pro druzicky a vybereme hudbu. No a v nedeli jdeme koupit obleky.

a to ta koordinaorka vybere i jako kytku,barvy ,jidlo,prstýnky a to všechno ,nijak se s tebou ani nedomlouvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný