Svatba v Mikulově

1898
15.1.15 12:15

svatba v Mikulově

Ahoj holky, mám k vám dotaz. Rádi bychom se s přítelem řekli už své ano a já protože potřebuji mít vždy neco extra jsem se rozhodla že bych své ano chtela říct v Mikulově… Nemáte nekterá z vás zkušenosti nebo nejaké zajímavé informace? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1590
15.1.15 12:26

Zkus balón? Vystoupat nad město, tam si říct „ano“, pak přelítnout Děvín a spustit se do přehrady Nové mlýny. Tam se ponořit na dno a vyměnit si prstýnky. Ale pozor, hlavně je neupustit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.1.15 12:33

@Tecumseh super i když me by stačilo být nohama na zemi ale hlavně tam a hlavně musím být trošku realistka v době svatby budu na konci 2. trimestru :lol: :lol: ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
15.1.15 12:41

Měli jsme svatbu v Mikulově na zámku v zahradě. A hostinu na zámku v sále, ke kterému patřila ta zahrada.
Měli jsme tedy zahradu i sál sami pro sebe a bylo to super.
Fakt doporučuji. Bylo to krásné a pořád na to rádi vzpomínáme.
A to už je 7 let. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
15.1.15 12:47

@ziza1108 přemýšlela jsem spíše na kozím hrádku ale v zahrade by me to taky nevadilo..ale máme v plánu malou svatbu tak do 10 lidí… výzdobu jste si museli udelat sami nebo to nachystali..a co všechno jste museli zařídit díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
15.1.15 12:55

Všechno jsme si museli udělat sami. Je tam teda takový altánek, kde oddavaji.
My jsme ale měli 70 lidí a svatební agenturu, co se o všechno postarala.
Agentura měla výzdobu svoji, takže to nebyl problém.
Dokonale nám vyšlo i počasí.
Ale chápu, že pro 10 lidí je ten sál zbytečně velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
15.1.15 19:34

Já to tam mám ráda, jezdívali jsme tam do sklipku, který je hned pod kozím hrádkem. Dělávali jsme tam takový pařící akce. Jednou nás vzali večer nahoru na kozí hrádek a tam jsme pili sekt s jahodama, moc hezký. sklípek pro 10 lidí akorát a dělaj i pečení prasete aj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.16 15:29

Dobrý den, je tu někdo kdo měl svatbu v Mikulově na zámku-venkovní obřad? chtěla bych vědět na kolik to cca vyšlo, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný