Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, mám k vám dotaz. Rádi bychom se s přítelem řekli už své ano a já protože potřebuji mít vždy neco extra jsem se rozhodla že bych své ano chtela říct v Mikulově… Nemáte nekterá z vás zkušenosti nebo nejaké zajímavé informace? díky
Zkus balón? Vystoupat nad město, tam si říct „ano“, pak přelítnout Děvín a spustit se do přehrady Nové mlýny. Tam se ponořit na dno a vyměnit si prstýnky. Ale pozor, hlavně je neupustit ![]()
@Tecumseh super i když me by stačilo být nohama na zemi ale hlavně tam a hlavně musím být trošku realistka v době svatby budu na konci 2. trimestru
ale díky
Měli jsme svatbu v Mikulově na zámku v zahradě. A hostinu na zámku v sále, ke kterému patřila ta zahrada.
Měli jsme tedy zahradu i sál sami pro sebe a bylo to super.
Fakt doporučuji. Bylo to krásné a pořád na to rádi vzpomínáme.
A to už je 7 let. ![]()
@ziza1108 přemýšlela jsem spíše na kozím hrádku ale v zahrade by me to taky nevadilo..ale máme v plánu malou svatbu tak do 10 lidí… výzdobu jste si museli udelat sami nebo to nachystali..a co všechno jste museli zařídit díky
Všechno jsme si museli udělat sami. Je tam teda takový altánek, kde oddavaji.
My jsme ale měli 70 lidí a svatební agenturu, co se o všechno postarala.
Agentura měla výzdobu svoji, takže to nebyl problém.
Dokonale nám vyšlo i počasí.
Ale chápu, že pro 10 lidí je ten sál zbytečně velký.
Já to tam mám ráda, jezdívali jsme tam do sklipku, který je hned pod kozím hrádkem. Dělávali jsme tam takový pařící akce. Jednou nás vzali večer nahoru na kozí hrádek a tam jsme pili sekt s jahodama, moc hezký. sklípek pro 10 lidí akorát a dělaj i pečení prasete aj ![]()
Dobrý den, je tu někdo kdo měl svatbu v Mikulově na zámku-venkovní obřad? chtěla bych vědět na kolik to cca vyšlo, děkuji