Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
chtěla bych požádat o radu. Jsem úplně bez nápadů. Nemáte někdo nějaký nápad na originální dárek pro mého taťku k 50. narozeninám? Dárek budeme kupovat dohromady se sourozenci a potřebovali bychom se vejít do rozmezí 2000-2500 Kč. Taťka nepotřebuje nic do domácnosti. Chtěla bych něco pro zábavu nebo odpočinek. Díky za nápady!!
Ahoj, my kupovaly se ségrou tátovi k padesátinám hodinky, taky jsme nevěděli co a nakonec měl velkou radost a nosí je pořád. Koupily jsme od Casia, ale ty byly teda dražší, stáli necelé 4000. Ale tak samozřejmně že jsou i levnější.
Dobrý den, co na přiíklad zlatý šperk, parfem, pero Parker, krabici na doutníky, knihu v jeho vkusu, obraz, vstupenku na oblíbenou skupinu/divadlo.. Záleží co má tatínek rád..
Nemá třeba nějaký koníček? Pak bych vybrala něco kvalitního k jeho provozování. My dávali hodinky, ale teda taky trochu dražší.
Co nějaký „zážitek“. Nemusí to být zrovna skok padákem, pokud není na adrenalin, ale třeba jízda ve Ferrari, škola smyku, řízení tanku, lekce golfu, zajímavý masáž…
Tohle budeme letos taky řešit
zatím mě napadly pivní lázně nebo taková ta veliká kýta ![]()
Děkuji za náměty. Hodinky nejsou špatný nápad. Pivní lázně se mi také líbí. Vzhledem k tomu, že taťkovým největším koníčkem je hospoda a hraní šipek v šipkařském klubu a motorky
![]()
@P-Sal Ahojky,my dávali peníze, protože si chtěl kupovat hodinky, ale ještě jse mu udělala knihu z fotek od jeho narození do současnosti s přáníčkem a citáty o životě to mu udělalo největší radost ![]()
Tak já mám u mužského ověřené, že čtyřkolky v terénu nezklamou. Hrčí to, smrdí to a splní se jim klukovský sen ![]()
Taky letos řešíme, otec a tchán 50 a babička 60. tchánovi televizi jelikož budou předělávat obývák ale jinak nevím ![]()