Citát k narozkám od chlapa

24
6.1.15 10:14

Citát k narozkám od chlapa

Ahoj holky, mám takový „dotaz“ budem s manželem dávat dárek naší kamarádce k narozkám a on jí k tomu chce dát jako přání citát, ale je to hroznej řešič a má nervy z toho, aby to nebylo trapný a hlavně, jestli se ta kamarádka nebude cítit nepříjemně a neuvedem ji do rozpaků a pořád po mě chce, abych to ověřila u nějakých ženských, tak jsem se rozhodla, že vás požádám o vaše názory. Vybral Citát: Největší dárek, který můžeš někomu dát, je Tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš. Případně verze: Čas nezastavíš, proto taky Tvůj volný čas je nejvíc, co můžeš někomu dát. Tak ať ho strávíš vždycky jen s těmi, se kterými bude každej den stát za to! Co si o tom myslíte, hodí se to pro kamarádku, nebude jí to nepříjemný nebo tak? :-D Já vím, že je to banalita, ale ten můj chlap je z toho normálně fakt netastnej, udělá mu radost, když bude mít názory nějakých dam :-) Moc dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
6.1.15 10:15

Když je z toho nešťastněj, tak ať to nedělá. Nevím, proč se lidi přestali řídit svými pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.1.15 10:16

Já si myslím, že je to hezké, necítila bych se nepříjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
6.1.15 10:18

No vy budete dávat dárek kamarádce a k tomu citát o tom, že ona může dát někomu svůj čas…to mi nějak nesedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
6.1.15 10:20

Anebo vtipná verze téhož od Hérakleita, tuším, která se ale většinou myslí trošku jinak: Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš… :mrgreen: Ale tu radši nee, z toho by byla mela. Ať to proboha tolik neřeší, je to v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
6.1.15 10:20

První verze se mi zdá lepší. Jinak mám pocit, že člověk slavící narozeniny, obklopem houfy gratulantů ani moc nevnímá slova, co kdo říká, co se kde píše. Možná později až doma. Nedělala bych z toho vědu, je to slovíčkaření a dívím se, že to MUŽ tak prožívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
6.1.15 10:23

@jenika1 Jo, to mě taky překvapilo, chlap řešič. Ale možný je všecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.1.15 10:23

Moc dík holky, mě přijde, že je to jedno, bude u toho citát, nebude…ale tak jsem si říkala, že si ráda přečtu jiný názor, že su třeba já ta divná, chlap je takovej řešič ve všem, ale v tomhle jsem munasadila brouka já, řekla jsem mu něco jako to vypadá, jak kdyby jsme jí nazanačovali buď že s ní trávíme dost času, tak ať si toho váží, nebo že jí nazančujem ať dost času tráví ona s náma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
6.1.15 10:26

Proč to proboha tak řeší? On ty proslovy na přáních stejně nikdo nečte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
6.1.15 10:27

Přiznám se, že kdybych takový citát dostala od manžela kamarádky, tak by mi to asi taky docela vrtalo v hlavě, co tím vlastně myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
6.1.15 10:28

Nevím, proč to tak prožívá, citát se mi nelíbí, napsala bych přání vlastními slovy ze srdce..a ne si na něco hrát :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15995
6.1.15 10:32

Citat se mi libi, ale podle me se nehodi. Ja bych to brala, ze me nekdo poucuje, co mam delat se svym volnym casem, a jeste na me narozky… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.1.15 10:33

Jako, ono to bylo tak, že jsme vybrali dárek a on pak došel že na přání bysme mohli dát tenhle citát a já mu řekla to, co píšu výše, tak nějak jako napůlvtip a nepřemýšlela nad tím, ale jemu to začlo vrtat hlavou, aby si právě ještě nemyslela něco špatnýho nebo tak, tož jsem si říkala, že se zeptám a moc děkuju za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
6.1.15 10:34

@Helenka123
Citáty jako takové jsou pěkné, ale pro kamarádku k narozeninám, od manžela? Přijde mi to docela zvláštní. Obzvlášť ten první bych jí neříkala. Dárky má dostat ona, a ne dávat - takže citát o tom, jak má obětovat svůj čas někomu, s tím, že daruje kus svého života. No nevím, ke kamarádce mi to přijde divný :think:

Dala bych ten druhý a trochu ho poupravila:
„Čas nezastavíš, tak ať ho strávíš vždycky jen s těmi, se kterými bude každý den stát za to!“
Asi nějak takhle, prostě bych vynechala tu část o tom, že ona má svůj čas darovat :think:
Asi nějak takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.1.15 10:36

@tterka : souhlasim, takhle to zni jako prani, ta puvodni verze moc ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...