Svatební dar - peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15419
2.3.21 17:40
@Alušáček píše:
Neříkala bych si o peněžní dar, není potřeba skleničky a mixéry už nikdo nedáva, všichni automaticky peníze..

Taky bych si o peníze rovnou dopředu neříkala. jen pokud by se někdo ze zvaných ptal. Jinak si myslím, že většina už ten peněžní dar dává automaticky.
A pokud by se sešlo pár věcných darů, tak to budu brát jako riziko podnikání a řídit se heslem „darovanému koni…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
2.3.21 17:48

Jakákoliv rádoby vtipná básnička ohledně finančního daru mi přijde trapná. My jsme neříkali, co chceme. A drtivá většina nám dala peníze. A těch pár věcných darů bylo naštěstí vkusných. Určovat si, co ti má kdo dát nebo jak se má obléknout se mi nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
2414
2.3.21 17:51

@renduli hazeni ryze, chomout ci vezenskou kouli, unos nevesty, tombolu, tanec s balonkama, u zidlich, karaoke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20890
2.3.21 18:19

My jsme nikomu nic neříkali a každej donesl peníze. Nikdo nenesl talíře, kávovary apod. A všem automaticky dáváme peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
2.3.21 18:20

Jestliže si někdo se svatebním darem hlavu láme,

tak slyšte, že už doma skoro všechno máme.

A proto Vám malý tip můžeme dát,

jelikož se budeme brát,

potěší nás příspěvek v jakékoli výši,

který nám rozpočet na líbánky či domácnost zvýší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
2.3.21 18:31

V dnešní době dává většinou každý peníze. Ale asi bych nějaké básničky nepsala, jsou lidé kteří nemají třeba moc peněz a radši koupí nějaký dar, protože jim je trapné dávat do obálky 500kc, tak koupí radši ručníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
10.3.21 20:13

Myslím si, že většina lidí v dnešní době chodí s obálkou. Jestli jedna babička donese skleničky nebo chudší rodina věčný dar, neřešila bych to. Přijde mi hloupé, diktovat si, co za dar chci. Vždycky když vidím ty rádoby vtipné básničky ohledně plnění kasičky, mám z takového pozvání zvláštní pocit. To nic nemění na tom, že vždy nesu obálku. Ale jelikož si nezvu lidi na svatbu kvůli daru, nepřijde mi ok, aby v oznámení vyčnívalo zrovna tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
10.3.21 20:17

Byli jsme na svatbě a dávali jsme obálku. Ani nikdo žádné dary tipu mixér nedával. Měli to napsané na pozvánce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.3.21 22:46

@Mgree Tak vás máme taky pozvat, když jste tak dární? :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kde jinde se potkat, když nám Smajlíkov zavřeli… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný