Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahooj:)
za 2týdny mám první screening a doufám, že se dozvíme pohlaví našeho miminka.
Chtěla bych se ale zeptat, kdo máte zkušenosti, jak to funguje, když bych chtěla balónky, jak se prasknou a vystřelí modré nebo růžové?
To se někam pošle obálka, nebo jak to funguje?
A kde najdu takovou firmu? Jsme z UH. Hradiště
Předem děkuji za odpovědi a zkušenosti:) papá
No podle mě to funguje tak, že vám to doktor napíše do obálky a tu pak dáte někomu, kdo balónky objedná a celý to zařídí. Pochybuji, že to dělá firma
A mimochodem bych počkala po druhém screeningu, po tom první je to spíš odhad ![]()
Po prvním screenu je to zbytečné, pohlaví není pořádně vidět. Jinak dr napíše do obálky, predas firmě a ta to udělá.. Za mě hloupost, ale každý dle svého, no ![]()
To nechápu. To lidé odmítnout nechat si to sdělit u doktora a čekají na balonky? ![]()
Dobře děkuju:D počkáme do druheho a někoho pověřím. Ja to chci hlavně pro rodinu, všichni maji velkou radost a taky si to chceme užít s oslavou a tak jak jsme zvyklí slavit tyto příjemné chvíle:) navíc nám to přijde super
![]()
@MrsNorris mně přijde Škoda si to nechat říct jen tak, navíc mi nepovolili ani muže na screening, tak by to byla Škoda i tak a je hezké to oznámit timto cele rodině, kord když jsou asi vice natěšení než my ![]()
Doktor to napíše do obálky a ty ji předáš někomu, kdo je ochoten tu šaškarádu zařídit. Kamarádka, sestra… Asi to vypadá dobře na instáči, ale já si myslím, že pohlaví by měli vědět prvně rodiče.
@Čičorečka pro tebe to je šaškaráda, ne pro nas
a taky je to jen tvuj nazor, proč se vůbec namáháš komentovat?! Asi se ptam na zkušenosti, protože MY jsme se tak rozhodli tak laskavě nepřispívej
nashle
A spíš než teda balonky, tak se mi líbí nápad třeba dortu a barevného korpusu. Z toho aspoň všichni něco mají. ![]()
Ale ne, přijde mi to celkově jako strašný kýč.
Budu ráda, když pohlaví budu vědět já s partnerem jako první a pak se rozhodneme, jestli to řekneme rodině nebo si to právě necháme jako překvapení pro ně. ![]()
@Dinocco o dortu taky přemýšlíme, spiše jsem chtěla vědět jestli to tady v UH někdo objednaval, případně kde se to dá objednat. ![]()
@Kk123 píše:
@Čičorečka pro tebe to je šaškaráda, ne pro nasa taky je to jen tvuj nazor, proč se vůbec namáháš komentovat?! Asi se ptam na zkušenosti, protože MY jsme se tak rozhodli tak laskavě nepřispívej
nashle
No tak ptala ses, jak to chodí. Já jsem odpověděla, jak to chodí. A ano, názor na toto téma mám svůj a ve veřejné diskuzi ho můžu napsat. Nashle ![]()
@Kk123
Za tohle si někdo nechává platit?
Tak to je masakr…
Nevím, asi bych spíš přemýšlela nad tím, jak bych peníze mohla ušetřit a koupit pro dítě něco jiného. Z tohoto stejně nic mít nebude. Ale chápu, tvá věc.
Jen mě fakt zaráží, jestli zrovna na tohle existují firmy a kolik taková „sranda“ stojí. ![]()
Radila bych počkat. Byla jsem ve 20.! týdnu na 2. screeningu, prosím u Apolináře!, a tam mi 2 doktorky tvrdily, že je to holka, i podle postavení močového měchýře. Nebudu napínat, v 34. se z ní vyklubal kluk.
Jinak to funguje tak, že vám doktor napíše pohlaví do obálky, v obchodě, kde prodávají ty serepetičky, dáte obálku prodavačce a ta podle toho naplní balonek/balonky.
Prosím ponechat anonym.
Moc nechapu proč jste tak proti tomu:D jsme mladí, kreativní a oslavujeme snad uplně vše, spiš si nedokážu představit že bych to rodině jen tak měla oznámit :/ asi to není pro kažného ale i já si chci užít překvapení, radost bysme měli totiz stejnou z obou pohlavi.
Děkuji za zkušenosti, papa ![]()