Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neslavíme, není to náš svátek. Zamilovaní jsme stále
Na tom se nic nezmění s dárkem, nebo bez dárku
![]()
Nijak zvlast to neslavime, ale drobnosti si pro radost davame (i bezne pres rok). Letos mam pro manzela nachystanou vazelinu na rty s ovocnou vuni (ta se v zime hodi) a sadu kartacku Curaprox se zimnim motivem (srdickove nejsou)
![]()
Dohodli jsme se, ze sladkosti ne, at netloustneme ![]()
Za normálních okolností ne, ale vzhledem k tomu, že jinak letos nic není, už se mi v hlavě rodi plán, jak si ten unor aspon trochu zpříjemnit. Dárky ne, ale nějakou speciální veceri a něco sladkého udělám - ve valentynskem duchu. Aspoň je jakoze příležitost vylézt trochu ze stereotypu. ![]()
Slavime po nasem. Spolecna vecere i deti a neco sladkeho spolecne si dame. Od deti i muze vzdy neco dostanu (prani, kvetinu a neco prave dobreho za skran).
Nijak to neslavíme. Akorát mi manžel před pár dny říkal, že ty boxerky co dostal na Vánoce jsou super, ať mu ještě objednám. Tak jsem mu 3 ks objednala a dostane je teda na Valentýna. Intimissimi má akci, že na ně zdarma vyšije iniciály. To se mi líbilo. ![]()
Ne slavíme nějak velkem, dáme si drobnost - kytku/víno a společně si uděláme nějakou fajn večeři
ostatně jako tak nějak i během zbytku roku
Slavíme jen ve stylu, že si dáme drobnost a jsme rádi, že jsme spolu, nic velkého. Jako dárek jsem objednala masážní olejíčky, svíčku a šlehaný tělový krémík. Jinak si napustíme vanu se svíčkama a budeme mít hezký večer ve dvou. ![]()
Ahoj, slavíte s partnerem valentýn?

popřípadě nějaké tipy na dárky a co ste pořídily tomu svému