Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dej jí bonbonieru nebo kytku, když od tebe nic nechce a ty jí přesto chceš něco dát..
Tady je každá rada drahá, ale jak se znám, nedalo by mi to a dárek bych dala.
Ale rejpla bych si- třeba tím, že by dárkem byla fotka mě a maminky v rámečku + kytku.
![]()
Nam tchan kazde vanoce darky vracel, nebo drze komentoval. Tak ted uz od nas nedostava nic… dala bych nejakou drobnost, bonbosku, lahev vina.
Nic nechce, nic ji nedávej.
Vztah tim stejne nevylepsis, asi se smířit s tím, ze to bude horší…
A proč chceš vymýšlet dárek pro někoho, kdo ho nechce? Koupila bych láhev vína v akci a nazdar.
Asi víš jaký máte vztah. Vidíš jak bere dárky od Tebe a řekla že od Tebe nic nechce. tak nic nevymýšlej. |stejně to neocení i kdybys jí dala kdo ví co. Popřála bych a to je vše ![]()
Jaj! To je mi líto, že máte takový vztah. Jak píšou holky, když nic nechce, tak bych ji popřála třeba s kytičkou, a zmínila, že respektuješ její přání. ![]()
Ahojte, já jsem nedávno objevila masážní svíčku, myslim že je to super dárek. Svíčku si zapálí každý, tu co jsem měla krásne vodní a používat na tělo jí může a nemusí
edit adminem - umazán odkaz
Anonym chodí sem sestra
Co koupit matce jako dárek?
Vždy jsem věděla a nápadů jsem měla plno (a určitě bych měla i dál, nebýt jedné situace)
S matkou máme velmi vyhrocený vztah (jsem nechtěné třetí dítě, tomu odpovídá i to, že s mými sourozenci má vztah úplně jiný než semnou).
Ale vždy jsem ji koupila dárek (někdy i více dárku) k narozeninám a k vánocům.
Jenže jeden dárek mi v hádce vrátila zpět, několik dárku nevyužívá i přesto, že je chtěla a vím tedy jistě, že se nejedná o dárek mimo její vkus.
A na přelomu roku mi řekla, že ode mně nic nechce. A od té doby se mi fakt nechce vymýšlet a přetvařovat se.
Jen vím co je slušnost a něco bych jsem ji ráda dala. Ale nevím co…